RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gråt da United solgte meg

(FOTO: REUTERS/SCANPIX)
Sist oppdatert:
David Beckham innrømmer at han gråt da Manchester United solgte ham til Real Madrid.

Det er snart tre år siden Englands landslagskaptein ble solgt til Spania for 25 millioner pund. Nå sier Becks imidlertid at han ønsker å avslutte karrieren på Santiago Bernabeu, eller returnere til United.

- Jeg tror det. Jeg ønsker å slå meg til ro her. Familien trives her og jeg har det fortsatt bra med fotballen. Jeg ønsker å bli husket som en spiller som spilte for de beste lagene på det høyeste nivået, og det finnes ikke større eller bedre klubber enn United og Real Madrid. Og det er heller ingen andre klubber jeg kunne tenke meg å spille for i England enn United, sier Beckham i en tv-dokumentar som blir vist på ITV tirsdag kveld.

31 år gamle Bekcham kom til United som skolegutt, og spilte 359 kamper for klubben han heiet på som guttunge. Men det var smertefullt å bli solgt fra klubben han elsket – og fortsatt elsker.

- Jeg skrev under for Real Madrid. Da jeg kom hjem, gråt jeg. Det gjorde vondt. Alle vet at jeg er en United-fan, og jeg regnet med å bli der hele karrieren, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere