RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Grusomt å dra til Chelsea

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Og onsdagen ble ikke særlig mye bedre for Didier Drogba og Chelsea.

MARSEILLE-CHELSEA 1-0:

Det var følelsesladet.

Didier Drogba returnerte til Marseille, klubben han dro fra da han dro til Chelsea. I 2004 dro han nemlig fra fansen som elsket ham. Han dro fra klubben som han scoret 29 mål for på ett år og som han hjalp til UEFA-cupfinalen.

- Chelsea uten betydning
Derfor var han så ærlig før kampstart.

- Dette er som å komme hjem. Det er en kamp jeg har ventet på helt siden jeg forlot Marseille. Det var grusomt å skrive under for Chelsea. Det høres kanskje rart ut, men det var sånn det føltes den gangen. Chelsea var egentlig ingenting i Frankrike den gangen. Det betydde ingenting for meg, sa Drogba.

Så gikk han utpå gresset i Marseille og leverte en ny skuffende kamp. Etter 62 minutter ble han byttet ut. Det kommer tross alt viktigere kamper enn denne senere. Chelsea var jo gruppevinnere allerede før kampen. Og manager Carlo Ancelotti vet selvfølgelig at Tottenham, Manchester United og Arsenal venter i lagets tre neste seriekamper.

Likevel stilte han med et sterkt lag.

- Resultatet er ikke viktig, men prestasjonen er det. Jeg stiller med det beste laget vi kan stille fordi vi mener at det er viktig for selvtilliten vår å finne tilbake til måten vi skal spille fotball på, sa Chelsea-manageren før kampen.

Vel, da kan han ikke være altfor fornøyd nå.

Avgjorde på tampen
Marseille var egentlig best i 1. omgang, selv om Chelsea to ganger kunne blitt tildelt straffespark. Den ene gangen pekte faktisk dommeren på straffemerket også - bare for å ende opp med å dømme corner i stedet.

Chelsea var imidlertid litt heldige selv også. Gabriel Heinze så ut til å heade hjemmelaget i ledelsen, men dommeren annullerte tvilsomt for offside.

London-laget klarte heller ikke å heve seg særlig etter hvilen, og ti minutter før slutt ble de straffet for den skuffende forestillingen. Et skudd forandret retning da det traff Ramires, og brasilianske Brandao kunne styre ballen i mål.

Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Didier Drogba har kanskje for sterke Marseille-følelser til å være altfor misfornøyd med det.

Men det spørs hva Carlo Ancelotti sier.

For selv om Chelsea uansett avanserte som gruppevinnere, kan ikke onsdagens kamp ha gitt Chelsea-spillerne særlig med selvtillit.

Og nå venter altså Tottenham, Manchester United og Arsenal for laget som har falt til 3. plass i Premier League.

PS. Marseille går også videre fra gruppa, som gruppetoer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere