*Nettavisen* Sport.

- Guardiola forlenger ikke

Foto: CARL DE SOUZA (Afp)

Og nå skal Barca-treneren være aktuell for Manchester United.

26.04.12 14:46

Kontrakten til Barcelonas trener Pep Guardiola går ut etter denne sesongen, og det har lenge blitt spekulert i om suksesstreneren kommer til å fortsette på Nou Camp eller ikke.

Nå tyder flere rapporter i spanske medier at denne sesongen blir Guardiolas siste i Barcelona.

- Alt tyder på et nei, men døren er enda ikke helt lukket, skriver El Mundo Deportivo i en sak med tittelen «England lokker Guardiola».

- United har tatt kontakt
Avisen skriver videre at Manchester United har tatt kontakt med Guardiolas agent, gjennom Martin Ferguson – sir Alex Fergusons bror.

På pressekonferansen etter tapet for Chelsea i semifinalen i Mesterligaen, antydet Guardiola selv at det kanskje var på tide å gi seg. Han påpekte at Barcelona nå kanskje trengte fornyelse.

Avisen Sport skriver at Guardiola kan komme til å gi klubbpresident Sandro Rossell beskjed om sin avgjørelse allerede torsdag.

- Det er forventet at avklaringen om Guardiolas framtid kommer på plass innen kort tid, og kanskje allerede i dag, skriver Sport torsdag.

Selv om de spanske avisene ikke har noen konkrete sitater og navngitte kilder å støtte seg på, virker de sikre i sin sak når de skriver at Guardiola gir seg.

Lanserer Villas-Boas som erstatter
Guardiola har trent Barcelona siden 2008, og har i den perioden tatt tre seriegull, et cupgull og to seirer i Champions League med kulbben.

El Mundo Deportivo nevner Ernesto Valverde, Laurent Blanc, Luis Enrique og André Villas-Boas som kandidater til å ta over etter Guardiola.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag