RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Guardiola forlenger ikke

Foto: CARL DE SOUZA (Afp)
Sist oppdatert:
Og nå skal Barca-treneren være aktuell for Manchester United.

Kontrakten til Barcelonas trener Pep Guardiola går ut etter denne sesongen, og det har lenge blitt spekulert i om suksesstreneren kommer til å fortsette på Nou Camp eller ikke.

Nå tyder flere rapporter i spanske medier at denne sesongen blir Guardiolas siste i Barcelona.

- Alt tyder på et nei, men døren er enda ikke helt lukket, skriver El Mundo Deportivo i en sak med tittelen «England lokker Guardiola».

- United har tatt kontakt
Avisen skriver videre at Manchester United har tatt kontakt med Guardiolas agent, gjennom Martin Ferguson – sir Alex Fergusons bror.

På pressekonferansen etter tapet for Chelsea i semifinalen i Mesterligaen, antydet Guardiola selv at det kanskje var på tide å gi seg. Han påpekte at Barcelona nå kanskje trengte fornyelse.

Avisen Sport skriver at Guardiola kan komme til å gi klubbpresident Sandro Rossell beskjed om sin avgjørelse allerede torsdag.

- Det er forventet at avklaringen om Guardiolas framtid kommer på plass innen kort tid, og kanskje allerede i dag, skriver Sport torsdag.

Selv om de spanske avisene ikke har noen konkrete sitater og navngitte kilder å støtte seg på, virker de sikre i sin sak når de skriver at Guardiola gir seg.

Lanserer Villas-Boas som erstatter
Guardiola har trent Barcelona siden 2008, og har i den perioden tatt tre seriegull, et cupgull og to seirer i Champions League med kulbben.

El Mundo Deportivo nevner Ernesto Valverde, Laurent Blanc, Luis Enrique og André Villas-Boas som kandidater til å ta over etter Guardiola.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere