RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Guardiola skuffet meg og respekterte meg ikke

GIKK LEI: Mario Mandzukic trivdes ikke med Josep Guardiola som sjef.
GIKK LEI: Mario Mandzukic trivdes ikke med Josep Guardiola som sjef. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)
Mario Mandzukic gikk lei va Bayern München-sjefen.

Grunnen til at Mario Mandzukic dro til Atlético Madrid var at Bayern München-trener Josep Guardiola ikke respekterte ham, skriver den kroatiske avisen Sportske Novosti.

- Guardiola skuffet meg, respekterte meg ikke og hindret meg i å bli toppscorer i Bundesliga. Jeg hadde det dobbelt så bra da Jupp Heynckes var der, sier spisskjempen til avisen.

I sin første sesong i Bayern var han sterkt delaktig i at klubben vant både serien, mesterligaen og den nasjonale cupen. Før årets sesong dro han til Spania etter at det var klart at Robert Lewandowski skulle til den tyske seriemesteren.

Mandzukic følte at han ikke hadde noen framtid i klubben og sier at han nå ikke engang ville drukket kaffe med Guardiola.

- Jeg fortjente ikke å bli behandlet på den måten etter alt jeg gjorde for Bayern. Jeg føler at ting endret seg så straks han (Guardiola) kom. Jeg prøvde å tilpasse meg, men så at jeg ikke hadde noen framtid i klubben, sier han.

Kroaten hevder videre at Guardiola nektet ham å spille den tyske cupfinalen, der Bayern slo Borussia Dortmund etter ekstraomganger.

- Han ville ikke se meg som toppscorer, så jeg hadde ikke spilt på slutten av sesongen. Det er ikke så viktig for meg, men det viste at han ikke respekterte meg. Det ville gitt mer mening om han sa at jeg ikke passet inn i hans filosofi.

Mandzukic endte på annenplass på scoringslista i Bundesliga med 18 mål sist sesong, slått av nettopp Lewandowski.

I Atlético har han gjort tre mål på sju seriekamper så langt. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere