RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Guardiola vil kvitte seg med disse

Sist oppdatert:
Spanjolen skal ha bestemt seg for å rydde i Bayern-stallen.

Til tross for en eventyrlig sesong så langt, ventes det forandringer i Bayern-troppen når Pep Guardiola tar over styringen til sommeren.

Den suverene tyske mesteren har halvannet bein i Champions League-finalen etter 4-0 hjemme mot Barcelona sist og har allerede sikret seg Mario Götze fra finaleklare Borussia Dortmund.

Lagkamerat Robert Lewandowski skal også være sterkt ønsket på Allianz Arena, noe som kan bety farvel for noen av dagens Bayern-spillere.

Sport Bild har lagt fram en liste over spillere avisen hevder å vite at kommer til å forlate klubben. Blant de mer profilerte navnene finner vi Arjen Robben og Mario Gomez.

Gomez har havnet i skyggen til Mario Mandzukic denne sesongen og skal nå altså være ferdig i klubben, mens Robben også regnes som overflødig etter kjøpet av Mario Götze.

Ifølge engelske Daily Mail er den nederlandske kantspilleren allerede satt på transferlisten til Guardiola. Spanjolen skal nemlig være av den oppfatning at kantspilleren har for få strenger å spille på offensivt.

Chelsea skal være aktuelt som neste stoppested for både Gomez og Robben.

Bayern har fortsatt muligheten til å vinne både serie, cup og Champions League denne sesongen.

Ligatittelen er allerede sikret, mens Stuttgart venter i cupfinalen 1. juni. Med sammenlagtseier mot Barcelona etter kveldens kamp blir det også Champions League-finale mot Dortmund 25. mai.

Onsdagens kamp mellom Barcelona og Bayern München kan du følge på NAlive fra 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere