RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Hæ? Har han tapt igjen? Helt utrolig!

Sist oppdatert:
José Mourinho er bekymret over hva Rafael Benitez gjør med Inter.

Han hadde store sko å fylle, Rafael Benítez, da han tok over trippelmester Inter etter suksesstrener José Mourinho i sommer.

Portugiseren ledet de blåsvarte til Serie A-gull, Mesterliga-triumf og cupjubel forrige sesong, før han pakket kofferten og reiste til Spania der han nå har treneransvaret i Real Madrid.

- Helt utrolig
Den tidligere Liverpool-treneren har heller ikke klart å leve opp til de store forventningene man alltid har i Milano-klubben, og etter 13 serierunder ligger laget allerede ni poeng bak toppen.

Lørdag ble det tap borte for Chievo, og selv om kampen kanskje fikk mest oppmerksomhet for Samuel Eto'os «Zinedine Zidane»-stunt, var det noe helt annet som fikk Mourinho til å reagere.

- Hvordan? Har han tapt igjen? Helt utrolig, sier Mourinho til Football Italia da han får høre hvordan det gikk i oppgjøret.

- De er jo allerede ni poeng bak Milan. Benitez må forstå at Italia er veldig annerledes enn Premier League, forteller portugiseren.

Tilbake til England
Mourinho selv har brukt de siste årene til å hoppe mellom flere klubber, og har hatt suksess i både Porto og Chelsea, i tillegg til Inter. Han innrømmer at han gjerne vil tilbake til engelsk fotball.

- Når jeg er ferdig i Spania, vil jeg gjerne tilbake til England. Men først og fremst vil jeg se ut kontrakten min med Real Madrid.

- Det var veldig tøft for barna mine å reise fra vennene og skolen sin i Italia. Jeg må også tenke på dem i forhold til en ny jobb.

Sjekk siste fotballnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere