RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde bedt spillerne mine score selvmål

- UFORTJENT, MEN FOR MYE: Kjetil Rekdal mener at Aalesund har spilt langt bedre tidligere i år enn de gjorde da Elfsborg ble slått 4-0.
- UFORTJENT, MEN FOR MYE: Kjetil Rekdal mener at Aalesund har spilt langt bedre tidligere i år enn de gjorde da Elfsborg ble slått 4-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Kjetil Rekdal langer ut mot Rosenborg.

Kjetil Rekdal har uttalt seg kritisk om Rosenborg tidligere. Nå gjør han det igjen, i kjølvannet av Simen Wangbergs «håndballmål» og i forkant av at hans eget Aalesund-lag skal møte nettopp Rosenborg i cupens kvartfinalerunde kommende helg.

Det er lite formildende at Wangberg etter kampen fremsto som en angrende synder, mener Rekdal.

- Burde straffes
- Hadde det vært min spiller og jeg ble gjort oppmerksom på en så klar hands i pausen, hadde jeg umiddelbart bedt spillerne mine om å gå ut og score et selvmål. Det kan jeg love deg, sier Aalesund-treneren til Sunnmørsposten.

Etter Rekdals mening burde Rosenborg eller fotballforbundet ha straffet Rosenborgs unge midtstopper for at han med vilje slo ballen i mål.

Han sier til avisen at Rosenborg-ledelsen har staket ut feil kurs. Og trekker fra Anthony Annans oppførsel i fjor og Pelus filming og den påfølgende legeerklæringen som skulle unnskylde ham.

- Det blir helt feil når lederne helliggjør og frikjenner egne spillere. Da Bernt Hulsker slo etter en AaFK-spiller, sa jeg øyeblikkelig at han ikke skulle få spille neste kamp. Det samme vet jeg Ole Gunnar Solskjær gjorde da Magnus Eikrem filmet mot Rosenborg. Men oppe på Lerkendal er det om å gjøre å frikjenne egne spillere hele tiden, sier Rekdal.

- Sier så mye dumt
Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, blir oppgitt da Sunnmørsposten gjenforteller Rekdals uttalelser.

- Kjetil Rekdal sier så mye dumt hele tida. Jeg vet ikke om jeg vil bruke energi på det engang, sier Hoftun til avisen.

Rekdal understreker i det samme intervjuet at han har stor respekt for Rosenborg og alt klubben har oppnådd i både Norge og Europa. Samt at han oppfattet klubben som mer fair og folkelig på 90-tallet.

- De kan gjerne få kalle meg uspiselig og en dårlig taper, men jeg er i alle fall fair. Jeg er opptatt av rettferdighet og driver ikke med griseri og juks, sier Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere