RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde fortjent mer

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Hødd-trener Sture Fladmark fortviler over å ikke ta cupskalpen på Aalesund.

Mange hadde nok ventet ren plankekjøring da AaFk gjestet Høddvoll og bunnlaget i Adeccoligaen, Hødd, onsdag. Slik gikk det derimot ikke.

Riktig nok vant bortelaget 2-1, og styrte kampen den første halvtimen - men etter hvert tok Hødd over. Bare ineffektivitet gjorde at blåtrøyene ikke fikk mer enn den ene scoringen.

- Vi slet de første 20-25 minuttene , men etter dette hevet vi oss og fortjente å vinne, mente Hødd-trener Sture Fladmark, og utdyper:

- Til tider kjører vi over dem og trykker på for flere mål. Bare synd vi ikke fikk betalt for alle målsjansene, konstaterte Hødd-treneren.

Hødd har nemlig slitt veldig de siste månedene. Ikke siden serieåpningen borte mot Sparta Sarpsborg har de blå fått tre poeng.

- Denne kampen var bare en ren bonus for oss, men det er klart at det er et veldig kjipt resultat etter en så god kamp av oss. Om ikke annet fikk vi vist hva som bor i laget etter svak serieform i det siste, slo Fladmark fast.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere