*Nettavisen* Sport.

- Hadde vært verre mot Arsenal

Tottenhams supporterklubb i Norge mener det er trist at klubben ble snytt for seieren mot Manchester United. - Men det hadde vært mye verre dersom noe lignende hadde skjedd mot Arsenal, sier leder Leif Konrad Borsheim.

05.01.05 12:04

Pedro Mendes' skudd gikk inn bak Roy Carroll i United-målet med nesten én meter - men likevel ikke ble godkjent - i tirsdagens 0-0-oppgjør mot Manchester United.

Og reaksjonene har ikke latt vente på seg i supporterklubben til Tottenham i Norge. Men ifølge leder Leif Konrad Borsheim i «Tottenhams venner» hadde det vært mye verre dersom noe tilsvarende hadde skjedd i en kamp mot Arsenal.

Trist
- Det er selvfølgelig trist at vi ikke fikk alle poengene. Men det er menneskelig å gjøre feil, til og med av en dommer og linjedommer. Totalt sett bør vi være fornøyde med ett poeng på Old Trafford, sier Leif Konrad Borsheim til TV 2 Nettavisen.

Og fortsetter:

- Men hadde noe lignende skjedd i en kamp mot Arsenal, hadde reaksjonene vært mye verre for oss i supporterklubben og folk hadde definitivt blitt mer forbannet. Det er Arsenal som er våre bitreste rivaler. Jeg tror 98 prosent av medlemmene i vår supporterklubb håper Manchester United tar gullet foran Arsenal, sier han.

- Har alltid dommeren med seg
Leif Konrad Borsheim påpeker likevel at Manchester United vanligvis har dommeren med seg i sine hjemmekamper på Old Trafford.

- Kampens dommer Mark Clattenburg gjorde totalt sett en god jobb. Han er faktisk en av de beste dommerne jeg har sett som har dømt United - Spurs. Manchester United er kjent for å spille med 12 mann på hjemmebane, men jeg mener ikke det var helt tilfelle i tirsdagens kamp. Mange er sikkert uenige med meg, men det er i hvert fall min oppfatning, sier supporterlederen.

- Wenger hadde klikket totalt
På engelske nettsteder raser Tottenham-fansen mot dømmingen på Old Trafford. Flere betegner episoden på Old Trafford som en av de største i engelsk fotballhistorie.

- På engelske forum har det tatt helt av. Men jeg mener at slikt kan skje. Hadde imidlertid det samme skjedd dersom Manchester United møtte Arsenal, hadde Wenger og flere av Arsenal-spillerne klikket totalt. Martin Jol gjorde det riktige - og tok avgjørelsen med fatning, sier Borsheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.