*Nettavisen* Sport.

- Halve Stabæk er i LSK, så der er det fristende å være

Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)

Det går mot Stabæk-exit for Mikkel «Mix» Diskerud.

25.01.12 19:44

Mikkel «Mix» Diskerud var forrige sesong en av Norges aller beste midtbanespillere.

Nå har han vært på treningsleir i USA, og spilte natt til onsdag den siste treningskampen for det amerikanske OL-laget i denne samlingen.

Kampen gikk i Costa Rica mot toppklubben Alajuelense. USA vant 1-0 og Mix spilte 90 minutter som kaptein på sentral midtbane.

Nå vender han tilbake til Norge om noen få dager, og det store spørsmålet nå, er hvor Stabæk-profilen spiller fotball kommende sesong.

LSK?
Han har allerede innrømmet at Lillestrøm har vært på tråden, og avviser ikke en overgang til Åråsen.

- Halve Stabæk er jo i LSK, så der er det jo fristende å være. Det er noe jeg antagelig vet med sikkerhet en av de første dagene etter at jeg kommer hjem, sier Mix til lokalavisen Budstikka.

Lillestrøm har nemlig allerede sikret seg de tidligere Stabæk-spillerne Palmi Rafn Palmason og Johan Andersson, i tillegg til at Isak Scheel ble oppfostret som Stabæk-gutt.

Nå kan Mix følge etter.

- Hvor sannsynlig er det at du spiller for Stabæk kommende sesong?

- Dessverre en lavere sannsynlighet enn at jeg ikke spiller der, tror jeg, svarer midtbanespilleren.

Har hatt samtaler
Mix har tidligere fortalt at han har hatt samtaler med Lillestrøm.

– Jeg har hatt gode samtaler med LSK-ledelsen, og tror jeg forstår deres satsingstanker og filosofi for både sesongen og for årene som kommer. Jeg tror på det LSK driver med nå, med eller uten meg. Om jeg passer dem og de meg, er jo noe vi sammen kjapt må få avklart om vi tror på, sa Mix til RB i slutten av desember.

LSKs nye hovedtrener Magnus Haglund har tidligere stilt seg positiv til Mix, og svarte slik da Nettavisen spurte om interessen for han og Johan Andersson.

- Det er to gode spillere, helt klart. Teknisk gode, og det er klart det er navn som mange tippeligaklubber finner interessante. Det er navn vi diskuterer, så det er mulig vi prøver å få til noe, sa Haglund til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.