- Hamrén-angrep var humor

MISFORNØYD: Steinar Nilsen er lite fornøyd med mandagens dommer.

MISFORNØYD: Steinar Nilsen er lite fornøyd med mandagens dommer. Foto: (Foto: Scanpix)

Tromsø-trener Steinar Nilsen forklarer.

29.10.08 20:22

Tromsø har et par fingre på Tippeliga-bronsen, men jages bakfra før siste runde i Tippeligaen spilles førstkommende søndag. Rosenborg, Viking og Bodø/Glimt har alle to poeng å ta inn på «Gutan».

Tirsdag ettermiddag ble Nilsen så krast sitert på at det var patetisk av RBK-trener Erik Hamrén å uttale seg om at han virkelig håper Stabæk avslutter sesongen med stil - borte mot Tromsø.

- Det blir litt patetisk. Å fortelle kolleger hvordan de skal gjøre jobben sin, bør man holde seg for god til. Jeg skjønner ikke helt hva han holder på med, sa TIL-treneren til Nordlys.

- Jeg har generelt veldig liten sans for trenermeldinger før kamper. Og jeg synes også særlig det blir feil når han begynner å gi råd til det laget som har vunnet Tippeligaen, fortsatte han.

Senere samme kveld satte han utspillet i et litt annet lys. Da trakk han ifølge Nordlys uttalelsen. Ifølge Adresseavisen var det hele humoristisk ment - selv om han fortsatt mener at trenere bør fokusere på eget lag og kun det.

Tromsø har to poeng og fire mål bedre målforskjell enn Rosenborg. Avstanden ned til Viking er to poeng og fem mål bedre målforskjell. Trolig vil Tromsø dermed ta bronse med uavgjort i helgas kamp mot Stabæk.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag