RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

- Hamrén koster tre millioner

Sist oppdatert:
Og det kommer ikke det svenske fotballforbundet til å betale, hevder avis.

Rosenborgs suksesstrener Erik Hamrén nevnes som en av favorittene til å overta jobben som landslagstrener etter Lars Lagerbäck.

Men ifølge Expressen ser det ut til at RBK-fansen kan puste lettet ut - svenskene vil nemlig ikke betale de fire millioner svenske kronene det visstnok vil koste for å løse ham fra kontrakten. Dette tilsvarer etter fredagens kurs 3,24 millioner norske kroner.

- Erik har ingen klausul, så det blir en forhandlingssak mellom oss og det svenske fotballforbundet, sier Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun.

Men:

- Vi stiller oss utenfor den diskusjonen. Den linjen vi kommer til å holde er at det blir en sak mellom den aktuelle treneren og klubben, sier fotballpresident Lars-Åke Lagrell til Expressen.

Avisen hevder derfor at Hans Backe er den heteste kandidaten.

Uttalelsen til Lagrell kan naturligvis også tolkes som et forhandlingsutspill. I intervjuet med Expressen forteller han at forbundet er forberedt på at dersom den aktuelle kandidaten selv må kjøpe seg ut av kontrakten, vil hans økonomiske krav bli større enn ellers.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere