RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir fantastisk for Newcastle

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Her er Newcastles første sommerkjøp.

24 år gamle James Perch har skrevet under for Newcastle. Den tidligere Nottingham Forest-spilleren blir dermed Newcastles første kjøp etter at de rykket opp til Premier League igjen i mai.

I engelsk presse omtales Perch som en anvendelig spiller som kan spille både på midtbanen samt i alle posisjoner i backfireren.

- Jeg har beundret James i lang tid, og det er fantastisk at vi har sikret oss hans tjenester. Jeg er sikker på at han blir en fantastisk tilvekst i laget vårt, sier manager Chris Hughton.

Perch startet karrieren i Forest, og var kaptein for laget i 2008/09-sesongen. Totalt spilte han mer enn 200 kamper for Forest, før han nå skifter beite.

Newcastle forsøkte å få kloa i Perch allerede i januar, men fikk da nei. Spilleren har imidlertid vært klar på at han ønsket seg til Premier League, og nå får han altså sjansen.

Her er alle overgangene i Premier League denne sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere