*Nettavisen* Sport.

- Han blir Liverpools neste kjøp

Soccer - UEFA Europa League - Round of 16 - First Leg - Tottenham Hotspur v SL Benfica - White Hart Lane SL Benfica's Lazar Markovic Foto: Andrew Matthews (PA / NTB scanpix)

Liverpool nærmer seg to nye spillere.

Søndag kveld meldte en rekke portugisiske og engelske medier at Liverpool er i ferd med å sikre seg det serbiske supertalentet Lazar Markovic fra Benfica.

Serberen kom til den portugisiske klubben så sent som i fjor.

Det er ventet at Premier League-klubben må ut med rundt 25 millioner euro for å sikre seg den driblesterke og fotballkloke angriperen i sommer.

Diario de Noticias i Portugal skriver at Markovic vil undertegne en fireårskontrakt med Liverpool i løpet av de neste dagene. 20-åringen har blitt koblet med Liverpool lenge og nå ser det ut til at overgangen blir en realitet.

Til nettstedet liverpool.no sier talentspeider og tidligere sportsdirektør i Monaco, Tor Kristian Karlsen, følgende om den serbiske angriperen.

- Jeg har fulgt han siden 2011. Så han mange ganger for Partizan. Mange andre toppklubber studerte han i samme periode. På det tidspunktet var han noe spinkel, og de fleste interesserte ville vente og se hvordan han utviklet seg fysisk - men prisen var allerede 5-6 millioner euro da han slo gjennom for Partizan, noe som forklarer hvilket talent vi snakker om, sier Karlsen.

Liverpool har allerede sikret seg Adam Lallana og Rickie Lambert fra Southampton i sommer, mens Emre Can fra Bayer Leverkusen også er klar.

Engelske medier hevder også at den røde klubben er nær en overgang for det belgiske talentet Divock Origi, som har imponert stort under sommerens VM.

Han blir hentet fra franske Lille og partene skal være enig om en overgangssum på rundt 9,5 millioner pund. Planen skal etter sigende være å låne Origi tilbake til den franske klubben den kommende sesongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.