RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andreas Solari / AFP / NTB scanpix

- Han blir Liverpools neste kjøp

Sist oppdatert:
Alt tyder på at brasilianeren Philippe Coutinho er på vei til Anfield.

Daniel Sturridge er foreløpig den eneste spilleren Liverpool har kjøpt i januar, selv om det er opplest og vedtatt at klubben bør forsterke stallen. Det er imidlertid god tid - overgangsvinduet stenger ikke før om ti dager.

Vi teller ned her.

Ifølge Liverpool Echo er nå Philippe Coutinho på vei til merseysideklubben. Liverpools første bud ble avslått, men Brendan Rodgers skal nå være villig til å gå høyere enn seks millioner euro.

Inter er interessert i å selge den 20 år gamle midtbanespilleren fra Brasil, og Coutinho selv skal også være positiv til å flytte til den engelske havnebyen.

Coutinho beskrives som en rask og teknisk spiller som kan fungere godt både sentral på midtbanen, på kanten og som en hengende spiss.

Liverpool ønsker samtidig å jobbe videre med Blackpool om en overgang for vingen Thomas Ince, som nok vil koste mer enn de seks millionene Liverpool foreløpig har funnet fram i sin bunke med pundsedler.

Blackpool må nemlig returnere 35 prosent av kjøpesummen, ettersom Ince kom til klubben fra nettopp Liverpool.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere