RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir Liverpools nye stopper

Foto: Niall Carson / PA Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Spilleren kommer gratis etter sesongslutt.

Liverpool ønsker å styrke forsvaret foran neste sesong, etter at 2012/13 har vært preget av flere tabber og slurvete spill i de bakre rekker.

I tillegg legger veteran Jamie Carragher opp etter den inneværende sesongen. Han skal jobbe som ekspert i Sky Sports etter sommeren.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere uttalt at den røde klubben ønsker å få sommerens signeringer i boks så fort som mulig, og jobber allerede med forsterkninger.

Mange navn har blitt koblet med Liverpool denne våren, men nå ser det ut til at 24 år gamle Alex Pearce fra nedrykksklubben Reading er én av dem som flytter til Anfield-klubben.

Rodgers skal ifølge Reading Post være en stor beundrer av midtstopperen som har landskamper for Irland. Avisen mener en avtale mellom partene derfor er svært nærstående.

I tillegg til lokalavisen omtaler også flere andre engelske aviser denne overgangen tirsdag, blant andre journalist Richard Buxton på nettstedet Click Liverpool.

Pearce er et produkt av Readings ungdomsakademi og kjenner Rodgers svært godt fra før. Nordiren har vært både ungdomstrener og manager i klubben tidligere. I 2009 sammenlignet den daværende Reading-manageren Alex Pearce med Chelseas John Terry.

Den 24 år gamle forsvarsspilleren har spilt 17 Premier League-kamper for Reading denne sesongen og står med 19 kamper totalt i 2012/13.

Under tiden i Reading har Pearce tidligere vært utlånt til klubber som Bournemouth, Norwich, Southampton og Northampton.

Reading skal ha kommet med et nytt kontraktsforslag til Pearce nå i vår, men spilleren skal være fast bestemt på å dra til Liverpool og har derfor takket nei.

Pearce vil gå til Liverpool gratis, siden han står uten kontrakt til sommeren.

Liverpool ligger som nummer i sju i Premier League etter 35 kamper. 5. mai spiller klubben mot erkerival Everton hjemme på Anfield.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere