RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir verdens beste

Sir Alex Ferguson tror Cristiano Ronaldo vil etablere seg som verdens beste fotballspiller i årene som kommer.

Ronaldo, som har vært blendende for Manchester United denne sesongen, vant det som var av priser i England, og mottok også sportsjournalistenes pris for sine prestasjoner torsdag kveld. 22-åringen ble tidligere i uka kåret til United-fansens favoritt, i tillegg til spillernes egen favoritt, mens han også er blitt kåret til årets spiller og årets unge spiller i den sedvanlige kåringen i regi av Professional Footballers' Association.

Uniteds manager Sir Alex Ferguson, som hentet Ronaldo fra Sporting Lisboa i 2003, tror Ronaldo kan fortsette å bygge på suksessen han har oppnådd denne sesongen. Ronaldo har blant annet scoret 23 mål.

- Han har fantastiske egenskaper. Jeg håper han kan fortsette å utvikle seg til å bli anerkjent som verdens beste fotballspiller. Å gjøre det i lang tid, er en annen utfordring for gutten, men jeg tror han vil klare det, sier Ferguson til The Sun.

Lørdag spiller United FA-cupfinale mot Chelsea, en kamp der Ronaldo naturlig nok vil spille en viktig rolle.

For øvrig ser det ut til at Ronaldos kamerat på det portugisiske landslaget, Nani, ikke kommer til Old Trafford. Supertalentet, som av mange blir omtalt som «en ny Ronaldo», skal ifølge united.no ha skrevet under på en ny kontrakt med Sporting Lisboa. Denne kontrakten skal strekke seg til 2013, men den skal visstnok inneholde en klausul som sier at en storklubb kan kjøpe han ut for 30 millioner euro.

Lørdagens FA-cupfinale kan du for øvrig, og selvfølgelig, følge LIVE her i Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere