*Nettavisen* Sport.

- Han drar i januar

Foto: Brian Snyder (Reuters)

Real Madrid eller Manchester City kan bli neste stopp for Wayne Rooney.

18.10.10 08:17

Den pålitelige britiske avisen The Guardian meldte søndag kveld at Wayne Rooney kan komme til å forlate Manchester United allerede når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Spissen skal ha kommet på kant med manager Sir Alex Ferguson, og nektet å skrive ny kontrakt med de røde.

Klubben har nektet for at det er noe hold i disse spekulasjonene.

LES OGSÅ: - Det er bare tull

Real og City
Spissen har kun 20 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med United, og om klubben ønsker å cashe inn på et salg, har de ikke annet valg enn å slippe spilleren rett etter nyttår.

Rooney skal føle at det er umulig å samarbeide videre med Ferguson, og det er derfor han vil bort. Både Real Madrid og Manchester City blir nevnt som mulige destinasjoner.

Skulle Rooney velge å dra i januar ville det være naturlig å anta at den spanske hovedstadsklubben ville være førstevalget, siden en overgang til erkerival City trolig ville gjort hverdagen sur.

Den tidligere Everton-spilleren har vært mye ute av laget denne sesongen, og United-manageren har brukt en ankelskade som grunn til dette. Spilleren selv har imidlertid avvist nettopp dette, og hevder selv at han har vært skadefri i høst.

Utroskapsskandale
Noe av bakgrunnen for konflikten med den skotske sjefen skal være en angivelig utroskapssak som Rooney har vært involvert i.

Det hele ble slått stort opp i britiske tabloidaviser tidligere i høst.

Det var ventet at 24-åringen ville signere en ny femårskontrakt med United i løpet av kort tid, og klubben skulle være villig til å punge ut med 150.000 pund i uka for å beholde spissen.

Enn så lenge har det imidlertid ikke blir signert noe som helst, selv om United-ledelsen tidligere hevdet at dette ville gå i orden rett etter VM.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.