RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er en av våre viktigste spillere

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Roy Hodgson er overrasket over at det ikke har kommet inn et eneste bud på Brede Hangeland.

Selv om overgangsvinduet ennå ikke er stengt for denne gang, kan det virke som Brede Hangeland holder seg på Craven Cottage denne sesongen.

I løpet av sommeren har midtstopperen blitt kontinuerlig linket til Arsenal, men den siste uka skal også Everton ha vært svært så interessert i å sikre seg nordmannens tjenester.

Fulham-manager Roy Hodgson legger ikke skjul på at han er overrasket.

- Sannheten er at ingen klubber har ringt meg eller Alistair Mackintosh (klubbformann) for å spørre om Brede, og hvilken pris vi vil ha for å selge ham, sier manageren ifølge nyhetsbyrået PA.

Hodgson visste ikke om han skulle klare å holde på nordmannen over sommeren etter Hangelands meget gode fjorårssesong. Han trodde interessen skulle være langt større.

- Jeg er litt overrasket over at vi ikke har hatt noen klubber som vil kjøpe ham bankende på døren. Men jeg beklager selvsagt ikke det.

Overgangsvinduet stenger mandag, og dermed går det mot en ny sesong i den hvite drakta for den høyreiste nordmannen. Hodgson er ikke direkte skuffet over akkurat det.

- Jeg synes det er flott hvis han blir hos oss, og jeg synes også at Brede fortjener den brede mediadekningen, avslutter Fulham-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere