RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er en feiging

Foto: John Powell / Getty Images
Sist oppdatert:
Tottenhams Gareth Bale hevder at Charlie Adam var ute etter å skade han.

Ifølge Daily Telegraph har Gareth Bale gått ut med at Charlie Adam er en feiging og hevder at Liverpools midtbanespiller bevisst var ute etter å skade han i lørdagens treningskamp i Amerika.

Spurs-vingen måtte forlate banen etter bare 18 minutter og forlot stadion med en ankelstøtte på venstrefot, etter en røff takling fra Adam.

- Er her for å trene
Det er ikke første gang Bale har blitt skadet i en takling fra Adam. I mai 2011 røk han ankelleddbåndene og var ute i tre måneder, etter en grusom takling av Adam, som da spilte for Blackpool.

- Det finnes bilder på internett av det han gjorde første gangen, da jeg røk ankelleddbåndene. Jeg var ute i tre måneder og en spiller fortalte meg at Adam var ute etter å gjøre det igjen.

- Jeg ble overrasket over at han gjorde det i en treningskamp. Vi er alle sammen her for å trene oss opp og for å trene bra. Det han gjorde er ikke greit. Men noen mennesker er bare sånn og det er bare galt.

- En ekkel takling
Etter kampen var det en sint Andre Villas-Boas som mente at Adam burde unnskylde seg til Bale. Spurs-manageren sa at Bale var heldig som slapp unna et sykehusbesøk.

- Det var en veldig, veldig ekkel takling. Han kommer bakfra og tar Gareths ankel. Jeg visste ikke om deres tidligere historie. Men det gjør jeg nå, sa Villas-Boas.

Bale skal ta bilde av ankelen for å utelukke at det ikke er noe alvorlig som har skjedd. Etter kampen holdt ikke Spurs-vingen noe tilbake om hva han synes om Adam.

- Fra det jeg har sett av han på banen så synes jeg han er en feiging. Han har gjort det før og var tydeligvis ute etter meg en gang til. Jeg har bare lyst til å spille og gjøre det på den riktige måten. Det er smigrende at spillere har lyst til å ta deg på banen, men når det truer karrieren din blir det mer seriøst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere