*Nettavisen* Sport.

- Han er en ny Guardiola

SEIER I DEBUTEN: Ryan Giggs ledet Manchester United til en solid seier mot Norwich i sin første kamp i managerrollen. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

Manchester United-keeper Anders Lindegaard mener Ryan Giggs har et enormt potensial.

28.04.14 13:38

Giggs fikk et midlertidig opprykk da David Moyes fikk sparken som United-manager forrige uke.

I et blogginnlegg Lindegaard publiserte mandag, er han full av lovord om sin nye sjef.

Klikk på bildet for å forstørre.

IMPONERT: Anders Lindegaard har stor tro på Ryan Giggs' framtid som manager. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)

Unikt tilfelle

- Det lyder nok temmelig naivt og lite gjennomtenkt, og jeg forstår folks skepsis overfor en konklusjon dratt på bakgrunn av fire treninger, en kamp og en fridag. Men for meg har vi å gjøre med en ny (Josep) Guardiola, skriver keeperen med henvisning til den spanske suksesstreneren som nå leder Bayern München.

- Noen vil kanskje sette spørsmålstegn ved om det kan fungere å gå fra å være lagkamerat til manager fra én dag til en annen. Normalt ville jeg også hatt mine forbehold, men i Giggs' tilfelle er det en annen sak, fortsetter Lindegaard.

God læremester

Umiddelbar suksess ble det da Giggs ledet sin hittil eneste kamp som United-sjef hjemme mot Norwich lørdag. Rødtrøyene imponerte og vant 4-0 til fansens store forlystelse.

- Hans siste tale innen laget gikk på banen var hårreisende på en måte jeg kun har opplevd fra Sir Alex Ferguson – «skuff ikke publikum!», skriver Uniteds reservekeeper.

Lindegaard mener det er tydelig å se at Giggs har gått i lære hos mannen mange mener er tidenes manager i britisk fotball.

- Spørsmålet er om han allerede nå er klar til å innfri det kjempepotensialet han besitter. Heldigvis er det ikke min beslutning, men 100 prosent klubbens. Og uansett hva klubben beslutter, er jeg sikker på at alle i og omkring laget vil respektere den, avslutter dansken. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag