*Nettavisen* Sport.

- Han er en spesialist i å mislykkes

ORDKRIG: José Mourinho er ute og slenger med leppa mot managerkollega Arsenè Wenger. Foto: Montasje (/ Rueters / NTB scanpix)

Ordkrig mellom José Mourinho og Arsenè Wenger.

15.02.14 01:46

Både Chelsea og Arsenal kjemper helt i toppen i Premier League, og kun ett poeng skiller mellom de to London-rivalene på toppen av tabellen.

Dermed er det duket for ordkrig mellom de to langs respektive managere, José Mourinho og Arsenè Wenger.

På en pressekonferanse fredag formiddag gikk Arsenal-manager Wenger og ut hevdet at seriegullet er i Chelseas hender, noe som i og for seg stemmer ettersom blåtrøyene leder per dags dato.

Wenger la til at Mourinho ikke vil være med på at Chelsea er med i kampen om ligagullet, fordi «Mourinho er redd for å mislykkes», dersom tittelen ikke skulle ende på Stamford Bridge.

Det får José Mourinho til å fyre på alle plugger, og på sin pressekonferanse senere fredag, freste portugiseren mot sin manager-kollega.

- Grunnen til at Wenger kan kalles en spesialist, er at han etter åtte år uten sølvtøy er en spesialist i å mislykkes, smelte Mourinho i retur Wenger ifølge Sky Sports.

Tidligere toppspiller Jan Åge Fjørtoft var kjapt ute på Twitter og fastslo at det var en respektløs uttalelse fra en manager til en annen.

- Du er kanskje en suksessfull manager, José, men dette er en patetisk uttalelse, skrev Fjørtoft.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.