*Nettavisen* Sport.

- Han er Englands svar på Arjen Robben

Foto: Getty Images / All Over Press

Harry Redknapp hyller Tottenham-ving.

04.10.13 16:37

Torsdag ble det klart at Roy Hodgson nok en gang har funnet plass til Tottenham-vingen Andros Townsend i Englands landslagstropp som møter Polen og Montenegro i de kommende VM-kvalifiseringskampene.

22-åringen har fått mye tillit av Tottenham-manager Andre Villas-Boas denne sesongen, og den engelske landslagssjefen har tydeligvis latt seg imponere over det han har sett av den lynraske vingen.

Det har også Townsends tidligere manager Harry Redknapp gjort.

- Veldig lik Robben
Til The Mirror forteller ham nå at Townsend er Englands svar på Arjen Robben.

- Hvis du ser på Arjen Robben, så er Andros Townsend det nærmeste vi har produsert som ligner på ham. Jeg sier ikke at han er Robben ennå, men han er veldig lik. Han spiller på høyrekanten, dribler bra, løper fra folk og kommer til avslutninger, sier Redknapp.

- Jeg tror han kan bli fantastisk å se på Wembley - en virkelig trussel for motstanderne, sier QPR-manageren.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Glimrende for oss
Redknapp tar også litt av æren for at Townsend har kommet seg opp på et Premier League-nivå.

- Jeg hadde ham på lån i fjor og det var da han fikk gjennombruddet. Han viste alle at han kan spille fast i Premier League. Han var glimrende for oss og han har fortsatt å imponere for Tottenham, sier Redknapp.

- Jeg så Chelsea-kampen forrige uke, og jeg har aldri sett noen gi Ashley Cole så mange problemer. Cole er en venstreback i verdensklasse, men Andros gjorde at han virkelig måtte jobbe, sier den tidligere Spurs-manageren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.