RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gonzalo Fuentes (Reuters)

- Han er enig med Real Madrid

Sist oppdatert:
Det tror Paris Saint-Germain sjefen.

Mandag spekulerer spanske El Mundo i at José Mourinho kommer til å få sparken i Real Madrid i løpet av kort tid.

Klubben har hatt en tung sesong. Real havnet bak rival Barcelona i ligaen, tapte cupfinalen mot Atlético Madrid og røk ut av Champions League i semifinalen.

Mourinho selv uttalte at dette hadde vært hans verste sesong som manager etter cupfinaletapet, og i Madrid bryr man seg som kjent svært lite om annenplasser.

Mye tyder også på at hovedstadsklubben har erstatteren klar. Italienske Carlo Ancelotti har lenge blitt koblet med trenerjobben i storklubben.

- Er enig
Siste nytt i den saken skal være at Ancelotti skal ha bedt sin nåværende arbeidsgiver, franske Paris Saint-Germain, om å bli løst fra kontrakten der.

PSG-eier Nasser Al-Khelaifi sier til nyhetskanalen Al Jazeera at han tror Ancelotti allerede er enig med Real Madrid om en avtale.

- Jeg tror han allerede er enig om en forhåndsavtale med Real Madrid. Men jeg tror ikke de har skrevet en kontrakt ennå. Da blir det bråk, sier rikingen.

- Jeg har gitt Carlo beskjed om at han kontrakt med oss. Han ønsket en forlengelse med oss tilbake i mars, men nå har Real Madrid kommet på banen, fortsetter han.

Kan få gå
Al-Khelaifi er likevel åpen for å slippe treneren til Spania, men påpeker at ting må gå riktig for seg.

- Vi kommer til å respektere den kontrakten vi har med Carlo. Men det finnes løsninger om han vil bryte kontrakten. Vi må gå i forhandlinger, sier eieren.

Ancelotti tok over jobben som manager i PSG tilbake i desember 2011 og ledet klubben til ligamesterskapet i Frankrike denne sesongen.

Ancelotti har tidligere ledet klubber som AC Milan og Chelsea med stort hell. Nå kan en av de tøffeste jobbene i fotballverdenen stå for tur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere