- Han er enig med Real Madrid

Foto: Gonzalo Fuentes (Reuters)

Det tror Paris Saint-Germain sjefen.

20.05.13 09:46

Mandag spekulerer spanske El Mundo i at José Mourinho kommer til å få sparken i Real Madrid i løpet av kort tid.

Klubben har hatt en tung sesong. Real havnet bak rival Barcelona i ligaen, tapte cupfinalen mot Atlético Madrid og røk ut av Champions League i semifinalen.

Mourinho selv uttalte at dette hadde vært hans verste sesong som manager etter cupfinaletapet, og i Madrid bryr man seg som kjent svært lite om annenplasser.

Mye tyder også på at hovedstadsklubben har erstatteren klar. Italienske Carlo Ancelotti har lenge blitt koblet med trenerjobben i storklubben.

- Er enig
Siste nytt i den saken skal være at Ancelotti skal ha bedt sin nåværende arbeidsgiver, franske Paris Saint-Germain, om å bli løst fra kontrakten der.

PSG-eier Nasser Al-Khelaifi sier til nyhetskanalen Al Jazeera at han tror Ancelotti allerede er enig med Real Madrid om en avtale.

- Jeg tror han allerede er enig om en forhåndsavtale med Real Madrid. Men jeg tror ikke de har skrevet en kontrakt ennå. Da blir det bråk, sier rikingen.

- Jeg har gitt Carlo beskjed om at han kontrakt med oss. Han ønsket en forlengelse med oss tilbake i mars, men nå har Real Madrid kommet på banen, fortsetter han.

Kan få gå
Al-Khelaifi er likevel åpen for å slippe treneren til Spania, men påpeker at ting må gå riktig for seg.

- Vi kommer til å respektere den kontrakten vi har med Carlo. Men det finnes løsninger om han vil bryte kontrakten. Vi må gå i forhandlinger, sier eieren.

Ancelotti tok over jobben som manager i PSG tilbake i desember 2011 og ledet klubben til ligamesterskapet i Frankrike denne sesongen.

Ancelotti har tidligere ledet klubber som AC Milan og Chelsea med stort hell. Nå kan en av de tøffeste jobbene i fotballverdenen stå for tur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.