RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er gull verdt for oss

Sist oppdatert:
Egil Drillo Olsen snakker ikke om seriegull, men er klinkende klar på én ting etter seieren over Viking: - Dagfinn Enerly er gull verdt.

FREDRIKSTAD - VIKING 2-1: Dagfinn Enerly var arkitekten da Fredrikstad fortjent slo Viking 2-1 på hjemmebane mandag kveld. Enerly la pasningen både til Øyvind Hoås' 1-0-mål, og Simen Brennes 2-1-scoring.

Sjekk TV 2 Nettavisens spillerbørs fra kampen.
Se alle målene fra runden her (gratis).

- En dårlig dag
Dermed fikk Egil Drillo Olsen en perfekt start på hjemmebane som FFK-trener. Likevel var han ikke så veldig fornøyd etterpå. Med spillet.

- Det var mye som ikke fungerte i dag, og vi leverte egentlig ikke noe særlig god kamp. Men selvfølgelig - det er alltid delig med tre poeng på en relativt dårlig dag, sier han til Canal+.

- Dødballene var brukbare, men ellers var det meste dårlig - overgangene, oppspillene i 1. omgang og pasningene. Vi gjorde mye galt. Periodevis er jeg fornøyd, men alt i alt gjør vi ingen god kamp, forklarer han.

Dagfinn Enerly gjorde imidlertid det meste rett når han først hadde ballen. Med litt mer tur hadde han endt opp med flere enn de to målgivende han fikk.

- Han har en av de beste innleggsføttene i Norge, og er gull verdt for oss, sier Drillo.

- Får se hvor langt det holder
Enerly selv var mer beskjeden på egen vegne.

- Pasningen til 1-0-målet havnet akkurat det den skulle. På 2-0-scoringen viste Simen Brenne tydelig hvor han ville ha ballen, sier han.

Og:

- Det var godt å få med seg seier på hjemmebane. Det var viktig både for oss og publikum. Vi har fortsatt mye å gå på, men dette var godt nok til å slå Viking hjemme. Så får vi se hvor langt det holder, sier Enerly.

Viking skapte nesten ingenting den første timen, og først da innbytterne Robert Mambo Mumba og Peter Kovacs kom inn, ble laget farlig offensivt.

- Må trene mer
Da ble det til gjengjeld veldig farlig, og Viking kunne fort stjålet med seg et ufortjent poeng.

- Vi ver veldig skuffet. Vi hadde håpet på tre poeng her, og i det minste ett. Nå får vi dra hjem og trene litt mer. Problemet var at vi ikke klarte å spille fotball, og ble med på det våset med langballer, sier Brede Hangeland.

- Mange kommer til å tape her, men vi viste i hvert fall i 2. omgang at vi kan spille fotball, sier Roy Hodgson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere