RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.rbk.no

- Han er nettopp det vi har lett etter

Sist oppdatert:
Rosenborg har signert dansk midtstopper.

Danske Jim Larsen har signert en fireårskontrakt med Rosenborg, ifølge klubbens hjemmeside.

Midtstopperen har vært på Lerkendal lørdag for å gjennomgå en medisinsk test. Resultatet var vellykket, og Larsen, som kommer fra det danske laget Silkeborg, signerte i ettermiddag med Tippeliga-klubben.

- Jim er en spiller vi har fulgt i noen år, og som vi har sett i flere kamper. Han er en stor og hurtig stopper med stor rekkevidde, og i tillegg er han er en ledertype. Det er nettopp det vi har lett etter, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, til rbk.no.

Den regjerende seriemesteren har fra før mange midtstoppere i stallen, men har hentet Larsen av hensyn til framtiden.

- Vi er i en situasjon hvor Lago er inne i sitt siste kontraktsår, og Mattias Bjärsmyr er på lån. I tillegg har Tom Erik Nordberg ettårskontrakt. Med signeringen av Larsen tenker vi langsiktig og derfor har han kontrakt ut 2014, forklarer Hoftun.

Larsen, som er 25 år, har spilt for tabell-åtter Silkeborg siden 2007. I fjor ble han tatt ut i Danmarks bruttotropp til VM, men foreløpig står han uten A-landskamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere