RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er vår nye Carragher

DEN NYE FORSVARSSJEFEN: Dejan Lovren.
DEN NYE FORSVARSSJEFEN: Dejan Lovren. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Brendan Rodgers er full av lovord.

Dejan Lovren både scoret og spilte godt da Liverpool søndag valset over Borussia Dortmund og vant 4-0 hjemme på Anfield.

Lovren er ny i klubben. Han ble kjøpt inn fra Southampton tidligere i august.

- Dejan var perfekt. Han er nøyaktig det jeg har lett etter siden Jamie Carragher forsvant. Han er en dominerende nummer én-midtstopper, som leser spillet godt, kommer med gode retningslinjer til backfireren og resten av laget, og i tillegg har pasningskvaliteter. Det så dere med pasningen til Philippe Coutinho i forkant av det første målet, sier Brendan Rodgers ifølge Daily Telegraph.

Manageren gjør det dermed klart at Lovren blir fast inventar i laget.

- Akkurat som han viste mot oss (for Southampton) i fjor, er han dominerende i sekstenmeteren, både i vår og motstanderens. Jeg synes han var fremragende, skryter Rodgers.

Lovrens ankomst kan bety at Daniel Agger forsvinner. Det samme kan Kolo Touré gjøre. Liverpool har fremdeles Martin Skrtel og Mamadou Sakho som alternativer på midtstopperplass, i tillegg til mindre brukte spillere som Sebastian Coates, Tiago Ilori og Martin Kelly, som også kan spille høyreback.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere