- Han fornærmet fansen

Foto: AFP/Scanpix

Rafael Benítez slaktes igjen.

06.04.10 10:33

Birmingham - Liverpool. Det sto 1-1. Så bestemte Liverpool-manager Rafael Benitez seg for å bytte ut stjernespissen Fernando Torres.

Det skjønte få.

Blikket til Steven Gerrard sa det meste, men Benitez forsvarte avgjørelsen. Torres var sliten. Han måtte jo spille enslig spiss i én time mot Benfica forrige torsdag etter at Ryan Babel ble utvist.

Men Henry Winter, den respekterte kommentatoren i The Telegraph, kjøper ikke argumentene.

- De jaget seier for å kunne holde følge med Manchester City og Tottenham i kampen om 4. plassen, men plutselig var Liverpool uten sin beste spiss. Benitez og vennene hans kan snakke alt de vil om de tre sjansene Torres-erstatter David Ngog fikk, men Torres, selv etter en under middels kamp, kunne kanskje scoret på én av dem, skriver Winter i en kommentar tirsdag.

- Liverpool har vunnet den gjeveste europacupen fem ganger, men det ser nå ut som om de har gitt seg i kampen om å vinne nummer seks den nærmeste tiden. Benitez ofret den største sjansen til et avgjørende mål mot Birmingham for å ha en større sjanse mot Benfica i Europa League torsdag, men selv ikke et Torres-mål i den kampen kan rettferdiggjøre måten Liverpool avsluttet med det hvite flagget oppe mot Birmingham,

- Det som skjedde var rett og slett en fornærmelse til fansen som hadde reist for å se kampen - fansen som mest av alt ville ha poengene som kunne holde liv i drømmen om 4. plassen. Byttet var helt ulogisk - med mindre Benitez har bestemt seg for å forlate klubben til sommeren og vil avslutte med litt sølvtøy (seieren i Europa League).

Les hele Winters kommentar her. (ekstern lenke)

Er du fortsatt opprørt etter byttet eller gjorde Benitez rett? Si din mening i kommentarfeltet under.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.