RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han fornærmet fansen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Rafael Benítez slaktes igjen.

Birmingham - Liverpool. Det sto 1-1. Så bestemte Liverpool-manager Rafael Benitez seg for å bytte ut stjernespissen Fernando Torres.

Det skjønte få.

Blikket til Steven Gerrard sa det meste, men Benitez forsvarte avgjørelsen. Torres var sliten. Han måtte jo spille enslig spiss i én time mot Benfica forrige torsdag etter at Ryan Babel ble utvist.

Men Henry Winter, den respekterte kommentatoren i The Telegraph, kjøper ikke argumentene.

- De jaget seier for å kunne holde følge med Manchester City og Tottenham i kampen om 4. plassen, men plutselig var Liverpool uten sin beste spiss. Benitez og vennene hans kan snakke alt de vil om de tre sjansene Torres-erstatter David Ngog fikk, men Torres, selv etter en under middels kamp, kunne kanskje scoret på én av dem, skriver Winter i en kommentar tirsdag.

- Liverpool har vunnet den gjeveste europacupen fem ganger, men det ser nå ut som om de har gitt seg i kampen om å vinne nummer seks den nærmeste tiden. Benitez ofret den største sjansen til et avgjørende mål mot Birmingham for å ha en større sjanse mot Benfica i Europa League torsdag, men selv ikke et Torres-mål i den kampen kan rettferdiggjøre måten Liverpool avsluttet med det hvite flagget oppe mot Birmingham,

- Det som skjedde var rett og slett en fornærmelse til fansen som hadde reist for å se kampen - fansen som mest av alt ville ha poengene som kunne holde liv i drømmen om 4. plassen. Byttet var helt ulogisk - med mindre Benitez har bestemt seg for å forlate klubben til sommeren og vil avslutte med litt sølvtøy (seieren i Europa League).

Les hele Winters kommentar her. (ekstern lenke)

Er du fortsatt opprørt etter byttet eller gjorde Benitez rett? Si din mening i kommentarfeltet under.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere