RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

- Han fortjener jobben

Alan Shearer mener Roberto Di Matteo har bevist nok.

Chelsea har virkelig fått et løft etter at Roberto Di Matteo tok over manager-jobben til Andre Villas-Boas på Stamford Bridge.

Lørdag vant han FA-cupfinalen med de blå, og i tillegg er klubben allerede klare for Champions League-finalen mot Bayern München 19. mai.

Dette har satt fart i spekulasjonene om at italieneren vil få forlenget sin avtale.

Skal man den tidligere storscoreren Alan Shearer er det liten tvil om hva Chelsea-eier Roman Abramovitsj bør gjøre.

- Ved å vinne FA-cupen på lørdag beviste han igjen hvordan har han motivert og organisert en gjeng som alltid har vært fantastiske spillere, sier Shearer ifølge The Sun.

- Di Matteo har truffet spikeren på hodet med å stole på spillerne sine. Han har bevist at han er kapabel til å lede klubben også videre etter denne sesongen, sier den tidligere Newcastle-spilleren.

Etter lørdagens finaleseier var Chelsea-direktør Ron Gourlay klar på at klubben ikke vil ta noen avgjørelse før finalen i mai.

- Jeg kommer ikke til å endre mening om hva jeg har sagt tidligere. Vi har tre kamper igjen og så får vi se hvordan vi avslutter, sa Gourlay etter FA-cupfinalen.

Chelsea kommer trolig til å være avhengig av å vinne finalen mot Bayern München for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Klubben ligger foreløpig på en sjetteplass når to kamper gjenstår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere