RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han går ikke rett inn på Liverpool

Foto: Denis Doyle / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)
Luis Alberto er på vei til Liverpool.

Sevilla har solgt Jesus Navas til Manchester City, Geoffrey Kondogbia er på vei til Chelsea og Alvaro Negredo skal være aktuell for Atletico Madrid.

Spillersalgene kan bli flere.

Angriperen Luis Alberto (20) er nemlig på vei til Liverpool.

- Liverpools interesse er ekte, men ingenting er foreløpig signert. De har kommet med et svært betydelig tilbud, sier fotballdirektør Ramon «Monchi» Verdejo til Sevillas nettside.

Budet er ifølge Liverpool Echo på seks millioner pund. Sevilla har foreløpig ikke akseptert budet, men alt tyder på at den spanske klubben kommer til å akseptere et Liverpool-tilbud innen kort tid.

C Mores ekspert på spansk fotball, Twitter-celebriteten Petter Veland, forstår godt at Monchi beskriver budet som «svært betydelig».

- Han er lovende, men jeg synes Liverpool betaler vel mye for en spiller som knapt har spilt La Liga-fotball. Han går ikke rett inn på laget, skriver Petter Veland på sin Twitter-konto.

Luis Alberto kan spille hvor som helst i angrepet, eller som en offensiv midtbanespiller, og gir dermed manager Brendan Rodgers større fleksibilitet. Han tilbrakte forrige sesong på utlån i Barcelonas B-lag.

Liverpool har tidligere denne sommeren hentet Kolo Touré fra Manchester City og Iago Aspas fra Celta Vigo (forutsatt at papirarbeidet går i orden, red. anm.). Ifølge lokalavisen Echo skal også keeperen Simon Mignolet (Sunderland) og forsvarsspilleren Tiago Ilori (Sporting Lisboa) være på vei inn.

Merseysideklubben jobber i tillegg med å få Henrikh Mkhitaryan fra Sjakhtar Donetsk. Han er den desidert dyreste og mest ettertraktede i denne gruppen, noe som gjør en overgang for armeneren mer usikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere