RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han har akkurat det vi trenger

Foto: OLLY GREENWOOD (Afp)
Redknapp er godt fornøyd med spillerfangsten på overgangsmarkedet.

Overgangsvinduet er lukket. På Tottenhams hjemmesider forteller manager Harry Redknapp hva han mener om sommerens Tottenham-overganger.

Tottenham har sikret seg tre kvalitetsspillere i Emmanuel Adebayor, Scott Parker og Brad Friedel.

Unggutten Souleymane Coulibaly, som ble toppscorer i U-17 VM, er også ny på laget og har kommet fra Siena.

Barcelonas talent, Christian Ceballos og U-21 landslagsspiller for Spania Yago Falque har også tatt turen inn stadionportene på White Hart Lane denne sommeren.

Rutinerte og lovende spillere inn
Mange eksperter mener at Tottenham burde skaffe seg en målgarantist på topp. Det har de kanskje fått i Emmanuel Adebayor.

Den tidligere Arsenal og Manchester City spilleren har nettet 61 ganger på 139 kamper i Premier League. Det kan man ikke klage over.

En annen spiller som er klar for Tottenham-spill denne sesongen er den engelske landslagsspilleren, Scott Parker.

Midtbanespilleren ble kåret til årets spiller i Premier League forrige sesong av de engelske fotballjournalistene.

Brad Friedel bringer stabilitet på keeperposisjonen. 40-åringen begynner å dra på årene, men tilfører Tottenham trygghet mellom stengene.

Redknapp er fornøyd med sommeren fangst og er svært fornøyd med å ha begge spillerne som ble kåret til fjorårets beste i troppen.

Fra før av er Gareth Bale å finne i troppen, spilleren som ble tildelt prisen som beste spiller kåret av spillerne. Nå har de også Parker i troppen.

Redknapp er full av lovord om midtbanespilleren fra West-Ham.

- Scott har akkurat det vi trenger. Han er en flott person og en utmerket spiller med strålende holdninger. Han vil bli fantastisk for oss både på og utenfor banen, sier Redknapp til Tottenhams hjemmesider.

Tottenhams manager er også fornøyd mer signeringen av Adebayor.

- Han gir oss gode muligheter i angrepet. Da han spilte mot oss for Real Madrid i Champions League forrige sesong var han fremragende, sier Rednapp.

Glad for at Modric blir
Det ble ingen overgang på Luka Modric denne sommeren. Redknapp er naturligvis glad for å beholde en av sine aller beste spillere.

- Jeg er glad for at Luka Modric fortsatt er her. Formannen vår var modig og ville ikke selge. Nå håper jeg at han får en strålende sesong for oss i år. Midtbanen vår ser sterk ut nå. Parker er i troppen og Sandro er snart tilbake fra skade. I tillegg har vi Tom Huddlestone og Jake Livermore.

Tottenham har også kvittet seg med noen spillere. Peter Crouch og Wilson Palacios forsvant til Stoke, mens Alan Hutton ble solgt til Aston Villa der også Jermaine Jenas ble sendt på lån.

Alle slet med spilletid forrige sesong. Tottenham har altså ikke kvittet seg med noen viktige spillere.

- Vi har redusert antall spillere slik at vi får alle med i 25-mannstroppen vår. Det var vanskelig, men jeg ønsker alle de som dro lykke til videre. Nå ser vi frem til resten av sesongen. Troppen vår er sterk så det kommer til å bli spennende, uttaler Redknapp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere