*Nettavisen* Sport.

- Han har aldri hatt telefonnummeret mitt

KRITIKK: Wayne Rooney har fått kritikk for å ikke være god nok av Paul Scholes. Han mener selv den er ufortjent. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Wayne Rooney er overrasket over kritikken fra Paul Scholes.

Paul Scholes gikk for få uker siden ut i media for å fortelle verden at han synes Wayne Rooney var over toppen som fotballspiller.

Den tidligere Manchester United-spilleren mente at Rooney ikke forsvarte den rollen han har i United, og sa at klubben måtte se etter forsterkninger og erstattere for Rooney for å henge med i toppen av Premier League.

På onsdagens pressekonferanse, i forbindelse med Englands VM-kamp mot Italia, dukket det på ny opp spørsmål rundt Scholes' kommentarer.

- Jeg vet at han gjorde mange folk i United irriterte med de kommentarene. De andre mener jeg er verdig å få signere en ny kontrakt, sier Rooney, og refererer til hans kontrakt som ble fornyet så sent som i februar. Kontrakten binder spissen til de røde djevlene i fem år.

Ikke bestevenner
Ifølge BBC forsikret Rooney om at han og Scholes aldri hadde vært de beste vennene.

- Han har vært en strålende spiller i Manchester United, men jeg har aldri hatt telefonnummeret hans, og han har aldri hatt mitt.

Selv om de to ikke var bestekamerater i United-tiden, velger Rooney likevel å komme med skryt til sin tidligere medspiller.

- Helt ærlig så var det litt rart at han kom med de uttalelsene. Han får ha sine meninger, men jeg er ikke enig med han. Jeg vil likevel ikke klandre han som en spiller, for han er den beste fotballspilleren jeg har spilt med, forteller Rooney.

Spiller i jungelen
VM starter torsdag kveld, og England møter Italia i sin første kamp natt til søndag norsk tid.

Den kampen spilles i Manaus, midt i Amazonas. England-spillerne har, i forkant av VM, hatt en treningsperiode i Miami for å bli forberedt på å kunne takle den høye luftfuktigheten og varmen som vil møte dem i den kampen.

Gressmatten i Manaus har fått masse kritikk, og banemannskapene sliter med å få gressmatta så god som den burde vært. Det bekymrer likevel ikke England-spilleren.

- Det er likt for alle, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag