RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han har alt som skal til for å lykkes

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Etter seieren mot Russland skrøt Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise voldsomt av hverandre.

Med Gamst Pedersen og Riise på venstresiden har Norge fått en duo som er blant det ypperste i europeisk fotball. Tromsø-spilleren har vært en komet på landslaget denne våren, mens Riise for lenge siden har vist at han holder internasjonal klasse.

Stor fremtid
Etter onsdagens kamp satt komplimentene løst.

- John Arne er en utrolig bra spiller som backer meg opp. Han prater tidlig, og sier positive ting. Jeg føler virkelig at han vil at jeg skal spille bra, sier Gamst Pedersen.

Og får ros i retur.

- Morten får en stor fremtid. Han er jordnær, og har alt som skal til for å lykkes, sier Riise.

Riise dro selv ut i Europa da han var tenåring, og lyktes med det. Likevel vil han ikke anbefale Gamst Pedersen å gjøre det samme allerede nå.

Stort valg
- Det blir opp til ham. Det kan sikkert komme tilbud på ham til sommeren, men det er et stort valg å ta. I en utenlandsk klubb får han trene og spille sammen med virkelig gode spillere hver eneste dag, men han skal jo trives også. Så dette valget må han ta selv, sier Riise diplomatisk.

Til tross for voldsomme spekulasjoner påstår Gamst Pedersen selv at han ikke tenker på en mulig overgang til utlandet.

- Jeg har ikke noe tilbud, og forholder meg til det og den avtalen jeg har med Tromsø, sier han.

- Lei av alt pratet om en overgang?

- Nei, folk må gjerne spørre. Jeg skal svare. Men hvis jeg begynner å tenke på en mulig overgang så mister jeg fokus. Det er jeg helt ærlig på, sier han videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere