RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han har hatt personlige problemer i hele år

I SKYGGEN AV ZLATAN: Edinson Cavani ligger på andreplass på toppscorerlista i Frankrike. Enkelte hevder likevel at uruguayaneren ikke har levd opp til forventningene.
I SKYGGEN AV ZLATAN: Edinson Cavani ligger på andreplass på toppscorerlista i Frankrike. Enkelte hevder likevel at uruguayaneren ikke har levd opp til forventningene. Foto: Franck Fife (Afp)
Sist oppdatert:
Tidligere fransk landslagsspiss med klar tale.

Paris Saint-Germain er slått ut av Champions League, men det er fremdeles mye å spille for denne sesongen.

Den franske storklubben er nær ved å sikre seg tittelen i den hjemlige ligaen og førstkommende lørdag skal det spilles cupfinale mot Lyon.

I Zlatan Ibrahimovics skadefravær, får Edinson Cavani en ny sjanse til å vise seg fram som midtspiss. Uruguayaneren har scoret 15 mål på 26 kamper denne sesongen og innehar andreplassen på toppscorerlista i Frankrike. Likevel er det de som mener han har mislyktes i PSG. Én av dem er den tidligere franske landslagsspilleren Eric Carrière.

- Cavani har hatt fysiske og personlige problemer hele året. Han lykkes ikke med å leve opp til det som forventes av ham. Zlatan kan ødelegge motstandere selv på dager han ikke er spesielt bra, bare med sitt fysiske nærvær. Det er ikke tilfellet med Cavani, sier Carriere til Le Parisien.

Etter at Zlatan ble satt ut av spill for en tid tilbake, har Cavani fått spille i sin foretrukne rolle som midtspiss. Det har endt med én scoring på tre kamper. Ikke godt nok, mener Carriere.

- PSG må lære seg spille på en annen måte når Zlatan ikke er der. De er vant med Zlatan sin spillestil. Han er både målscorer og tilrettelegger. Cavani har ikke samme egenskaper. Jeg er overbevist om at laget kan stole på andre spillere, men til slutt får man vel bare innse at Ibra er PSG, sier Carrière.

Edinson Cavani ble hentet til PSG fra Napoli for rundt 65 millioner euro før årets sesong. Det er overgangsrekord i Frankrike og verdens sjette dyreste fotballovergang.

Zlatan er soleklar toppscorer i Ligue 1, med sine 25 mål på 30 kamper.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere