RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

- Han har minst muskler, men er slank og fin

Sist oppdatert:
Broder Jostein tror Tore André Flo har mye å bidra med i Sogndal-miljøet.

- Dette er like nytt for meg som det er for deg. Jeg er egentlig skuffet over at de ikke ringte meg først. Litt småforbannet!

Slik kommenterer Jostein Flo torsdagens sjokknyhet: Tore André Flo er klar for Sogndal, og håper å gjøre comeback i Tippeligaen denne sesongen.

Utsagnet fra storebror Jostein er naturligvis humoristisk ment. Den sportslige lederen i Strømsgodset synes det er morsomt at lillebror ønsker å bidra i Sogndal når han flytter hjem til sommeren.

Jostein Flo tror også Tore André har noe å bidra med.

- Slank og fin
- Han er nok den i Flo-slekta som har minst muskler. Men han holder seg i form, altså. Han er slank og fin, sier Jostein Flo til Nettavisen.

- Tror du han faktisk kommer til å spille?

- Jeg ser ikke bort i fra det. Tore André har jo veldig mye fotball i seg. Kommer han i form, er det ikke mange som holder ham ute av laget. I hvert fall bør det være plass for ham på benken.

- At han blir noen stjernespiller i Tippeligaen nå, skal mye til. Spesielt tempomessig har ligaen utviklet seg veldig de siste årene. Men at han kan sette preg på enkeltkamper, det tror jeg, sier Jostein Flo.

- Forbilder
Han mener uansett brorens tilstedeværelse i Sogndal kanskje er det viktigste for klubben.

- Han og Eirik Bakke er spillere med erfaring som kan være forbilder for de unge spillerne. Samtidig tror jeg det er viktig for Tore André også å være en del av Sogndal-miljøet. Der trives alle, sier Jostein Flo.

- Og nå vurderer du også et comeback ...?

- Hehe, nei jeg har mer enn nok med å løpe mine sju kilometer fem ganger i uka. Jeg er seig!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere