- Han har minst muskler, men er slank og fin

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Broder Jostein tror Tore André Flo har mye å bidra med i Sogndal-miljøet.

31.03.11 16:45

- Dette er like nytt for meg som det er for deg. Jeg er egentlig skuffet over at de ikke ringte meg først. Litt småforbannet!

Slik kommenterer Jostein Flo torsdagens sjokknyhet: Tore André Flo er klar for Sogndal, og håper å gjøre comeback i Tippeligaen denne sesongen.

Utsagnet fra storebror Jostein er naturligvis humoristisk ment. Den sportslige lederen i Strømsgodset synes det er morsomt at lillebror ønsker å bidra i Sogndal når han flytter hjem til sommeren.

Jostein Flo tror også Tore André har noe å bidra med.

- Slank og fin
- Han er nok den i Flo-slekta som har minst muskler. Men han holder seg i form, altså. Han er slank og fin, sier Jostein Flo til Nettavisen.

- Tror du han faktisk kommer til å spille?

- Jeg ser ikke bort i fra det. Tore André har jo veldig mye fotball i seg. Kommer han i form, er det ikke mange som holder ham ute av laget. I hvert fall bør det være plass for ham på benken.

- At han blir noen stjernespiller i Tippeligaen nå, skal mye til. Spesielt tempomessig har ligaen utviklet seg veldig de siste årene. Men at han kan sette preg på enkeltkamper, det tror jeg, sier Jostein Flo.

- Forbilder
Han mener uansett brorens tilstedeværelse i Sogndal kanskje er det viktigste for klubben.

- Han og Eirik Bakke er spillere med erfaring som kan være forbilder for de unge spillerne. Samtidig tror jeg det er viktig for Tore André også å være en del av Sogndal-miljøet. Der trives alle, sier Jostein Flo.

- Og nå vurderer du også et comeback ...?

- Hehe, nei jeg har mer enn nok med å løpe mine sju kilometer fem ganger i uka. Jeg er seig!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.