RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han har vært uheldig

Englands landslagssjef Roy Hodgson mener Daniel Sturridge kan bli en viktig mann i VM. (AP Photo/Jon Super)
Englands landslagssjef Roy Hodgson mener Daniel Sturridge kan bli en viktig mann i VM. (AP Photo/Jon Super) Foto: Jon Super (Ap)
Men nå tror Roy Hodgson at Daniel Sturridge kan bli en viktig mann i VM.

Allerede mot Danmark på Wembley onsdag kan det se ut til at Sturridge blir valgt på topp for England. Der kan Sturridge gripe fatt i muligheten til å bli engelskmennenes førstevalg på topp under VM i Brasil.

– Han har ikke spilt mye i løpet av mine 25 første landskamper, men jeg håper at han kommer til å spille mye i de neste 25. Han har vært eksepsjonell i år, og nå forventes det at han også spiller slik i landslagstrøya, sier Hodgson.

Sturridge har scoret 18 mål i Premier League denne sesongen. Onsdag skal lagkamerat i Liverpool, danske Daniel Agger, prøve å stoppe ham.

– Han (Sturridge) har ikke spilt så mye for England, mye på grunn av at han har vært uheldig med skader. Nå har han gjort det riktig, riktig godt, sier den engelske landslagssjefen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere