RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Alley (Scanpix)

- Han husket lite fra kampen

Sist oppdatert:
Markus Henriksen ble fraktet til sykehus etter stygg hodeskade mot Stabæk.

ROSENBORG - STABÆK 3-1:

Hjemmelaget åpnet kampen best og valset over gjestene fra Stabæk. På tross av enorme sjanser klarte de ikke å sette ballen forbi Jan Kjell Larsen i den første omgangen.

Men da klokken passerte 70 minutter løsnet det for trønderne.

Først åpnet innbytter og stortalentet Fredrik Midtsjø scoringsballet, før Borek Dockal og Jonas Svensson satte inn en scoring hver. Like før slutt reduserte Franck Boli og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

- Vi var litt skuffet over at vi ikke fikk mål i den første omgangen. Vi fikk målene til slutt, og alt i alt var det en ok prestasjon, sier Rosenborg-kaptein Jim Larsen til MAX.

- I første omgangen har vi den flaksen I andre omgangen mister vi ballen for lett og slipper inn enkle mål, oppsummerer Stabæk-kaptein Christer Kleiven.

Hodeskader
I andre omgang måtte både Markus Henriksen og Daniel Fredheim Holm ut med hodeskader.

Verst gikk det ut over førstnevnte.

Henriksen smalt hodet inn i hodet til Tor-Marius Gromstad og deiset i bakken der han ble liggende tilsynelatende bevisstløs. Unggutten ble fraktet av banen på båre, men han skal ha kviknet til inne i garderoben. Henriksen ble etter hvert fraktet til sykehus i ambulanse for observasjon og han skal ha pådratt seg en kraftig hjernerystelse.

- Henriksen var ganske "groggy" etter duellen. I garderoben fikk han et migreneanfall. Da ambulansen kom følte han seg bedre, men han husket lite fra kampen, sier lege Torbjørn Grøntvedt til RBK.no.

- Han er nå på observasjon på sykehuset, forteller Grøntvedt.

Daniel Fredheim Holm fikk en smell i tinningen, men ristet av seg smerten og kom inn på banen igjen for Rosenborg. Angrepsspilleren måtte likevel ta en tidlig tur i dusjen da det begynte å flimre for synet hans.

Boli reduserte
Like før slutt reduserte Franck Boli for Stabæk, men Rosenborg-ledelsen ble aldri truet i sluttminuttene og trønderne vant fortjent.

Dermed ligger bærumslaget fremdeles ensomme i bunnen av tabellen med sine to poeng og 2-17 i målforskjell.

Rosenborg tok på sin side over tabelltoppen med sine 15 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere