*Nettavisen* Sport.

- Han ønsker å spille i Serie A

FORLATER HAN SPURS? Sandros agent hevder brasilianeren ønsker å spille i Italia. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Sandro kan være på vei bort fra White Hart Lane.

Den brasilianske midtbanekrigeren, Sandro, har blitt en favoritt blant Tottenham-supporterne, og var en viktig brikke for både Andre Villas-Boas og Harry Redknapp, da de var managere i klubben.

Under Tim Sherwood ble det imidlertid lite spilletid for 25-åringen, noe som var med på å ødelegge hans sjanser om å bli tatt ut i Brasils VM-tropp.

Serie A
Til tross for at Sherwood nå er ute av bildet, vil brasilianerens agent på ingen måte love at Sandro blir værende på White Hart Lane neste sesong.

I stedet forteller han at 25-åringen ønsker å spille i italienske Serie A.

- Vi vet at flere klubber følger Sandro. Han kunne tenke seg å spille i Serie A, som er en god liga. Men vi må vente å se om Tottenham lar ham dra, sier agent Luiz Paulo Chignall ifølge Sky Sports.

Både Roma og Napoli har vært koblet til midtbanespilleren.

- Trives i London
Det virker imidlertid ikke å være noen krise om Daniel Levy bestemmer seg for å nekte 25-åringen en overgang.

- Han har det bra i London, og han har et veldig bra forhold til supportene, som ser på ham som et idol, forklarer Chignall.

- Jeg tror Tottenham ønsker å beholde ham, men jeg kan ikke si at de ikke kommer til å selge ham om de får et godt tilbud, sier agenten.

Noen avklaring rundt Sandros fremtid vil trolig ikke komme før utover sommeren. Spurs har ennå ikke fått på plass en ny manager, etter at klubben sparket Tim Sherwood tidligere denne måneden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag