*Nettavisen* Sport.

- Han sa jeg ikke kunne gjøre det

Foto: Ned Alley/Scanpix

Men Ola Kamara gjorde det likevel.

24.06.12 21:24

LERKENDAL (Nettavisen): Strømsgodset var veldig nær tre poeng på Lerkendal søndag kveld takket være en brennhet Ola Kamara.

Spissen vartet opp med tre scoringer på Lerkendal, og det var vanskelig å unngå smilet til Godset-helten etter kampen.

- Det var helt fantastisk. Det å score tre var greit, men i tillegg gjøre det på Lerkendal føltes deilig, sier Kamara til Nettavisen.

Med relativt to enkle scoringer ved mål én og tre, var det noe helt annet ved den andre fulltrefferen til 22-åringen.

Fra hjørnet av sekstenmeteren gikk han innover, og smalt ballen i det lengste krysset bak Rosenborgs keeper, Daniel Örlund.

- Jeg har gjort det så mange ganger på trening, men aldri helt lyktes i kamp, så det var godt å se den gå inn, sier han.

Mye ekstratrening
Strømsgodset-trener Ronny Deila var strålende fornøyd med sin tremålsscorer.

- Veldig bra. Dette har han virkelig fortjent. Han har stått mye igjen etter trening for å forbedre seg, sier treneren til Nettavisen.

Motivasjonen for ekstratreningen fikk Kamara av sjefen selv.

- Han sa jeg ikke kunne score fra venstre ving. Jeg var best som spiss, og ville slite med å score fra noen annen posisjon. Ja ja, vi ser jo hva som skjedde i dag, sier Kamara.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

Hat trick med bismak
Selv om mannen bak Strømsgodsets mål var fornøyd med egen innsats, så fikk hat tricket noe bismak da RBK utlignet, og fastsatte resultatet til uavgjort 3-3.

- Det var selvfølgelig skuffende. Vi var klare for å knuse RBK, og vil følte vi var bedre hele veien, sier Strømsgodset-spilleren.

Angrepskollega Peter Kovacs var også godt fornøyd med innsatsen, men skuffet over resultatet.

- Vi spilte en meget bra kamp. I tillegg ble jeg snytt for en straffe, men jeg skal ikke bruke energi på det nå. Vi spilte en god kamp, og ligger på toppen av tabellen, da kan jeg ikke be om så mye mer, sier spissen fra Ungarn.

- Enkle baller
Om det var noe Deila skulle pirke på etter kampen var det den defensive strukturen og de enkle balltapene.

- Vi gir bort altfor mye enkle baller, samtidig som det defensivt ikke henger helt på greip til tider, sier Deila som likevel var strålende fornøyd med lagets innsats.

Med sine tre scoringer sendte Kamara laget fra Drammen opp på tabelltopp med 26 poeng, ett poeng foran Molde. Begge lag har nå spilt 12 kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.