RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han skal erstatte Carew

Foto: Scanpix/AFP
Sist oppdatert:
Franske Bafetimbi Gomis skal være aktuell som John Carews etterfølger på Villa Park.

Britiske medier spekulerer høyt i at den norske landslagsspissens dager i Birmingham-klubben er talte etter uoverensstemmelsene med manager Gerard Houllier.

Villa-sjefen forsøkte selv å legge ballen død på en pressekonferanse tirsdag, men alle tror åpenbart ikke at harmonien er gjenopprettet av den grunn.

Onsdag skriver flere britiske aviser at John Carew trolig står foran et klubbskifte – enten når overgangsvinduet åpner i januar eller når lørenskogingens kontrakt utløper neste sommer. Tabloidavisen Daily Star hevder i tillegg at manager Gérard Houllier allerede har blinket seg ut en erstatter.

Gomis = Drogba?
Mannen det dreier seg om er Lyon-spiss Bafetimbi Gomis. Aston Villa-sjefen skal angivelig være villig til å legge rundt 100 millioner kroner på bordet for å sikre seg den fysisk robuste angrepsspilleren.

25 år gamle Gomis, som sammenliknes med Chelsea-spiss Didier Drogba i hjemlandet, har bokført to scoringer i den franske ligaen denne sesongen – 10 i fjor.

John Carew er til sammenlikning målløs så langt i den engelske eliteserien – og spørsmålet er hvor mange sjanser landslagsspissen får når han etter planen blir meldt skadefri i desember.

Begraver stridsøksen
Manager Houllier forsikrer i hvert fall at han vil bruke sin norske spiss – dersom sistnevnte er god nok.

– John er Aston Villa-spiller, og når han er frisk så vil han være aktuell for laget, sa han tirsdag.

Feiden er en avsluttet sak.

– Vi hadde et møte med hele laget for å klargjøre et par ting. Det var nemlig forskjell på det jeg sa – som var mye skryt til John – og hva som ble skrevet i norske medier, sa Houllier. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere