RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han topper Manchester Uniteds ønskeliste

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Lokalavis hevder Manchester United planlegger bud på Ross Barkley.

Det er Manchester Evening News, som mandag skriver at Ross Barkley topper United-manager David Moyes' ønskeliste for overgangsvinduet i januar.

Everton-spilleren er sett på som et av Englands største talenter og har svært imponerende for de blå fra Merseyside denne sesongen.

- Et Bale-bud vil ikke være nok
Everton-manager Roberto Martinez hevder imidlertid at et bud i nærheten av det Tottenham fikk for Gareth Bale i sommer (86 millioner pund) ikke vil være nok til å hente 20-åringen fra Goodison Park.

Men United, som også skal ha forsøkt å hente Bale i sommer, skal være bestemte på å ikke gå glipp av nok en britisk stjernespiller. Klubben skal derfor være villig til å strekke seg langt for hente Barkley til Old Trafford.

Ifølge Manchester Evening News, tror klubben at et bud på 50 millioner pund vil være nok til at Everton vil begynne å forhandle om unggutten.

United er riktignok forberedt på at det er svært usannsynlig at Everton vil selge Barkley midt i sesongen, men de røde djevlene vil ikke risikere at andre europeiske toppklubber snapper ham opp, slik Real Madrid gjorde med Bale.

- Vil forsterke laget i januar
Manchester United ligger for øyeblikket på en 6. plass i Premier League, og det er ventet at David Moyes vil forsøke å forsterke laget i løpet av det neste overgangsvinduet.

I tillegg til Barkley blir United, som vanlig, koblet til en rekke stjernespillere.

Atletico Madrids midtbanespiller Koke og Athletic Bilbaos Ander Herrara er bare noen av spillerne United skal ha sett nærmere på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere