- Han vil bli en klassespiller

Foto: PA Photos/Scanpix

Liverpool henter hjem brennhet unggutt.

I tirsdagens ligacupkamp mot Chelsea pådro Liverpools Lucas Leiva seg en skade i kneet. Rapportene fra Anfield tilsier at det kan være alvorlig.

Liverpool Echo spekulerte onsdag kveld i at brasilianeren kan miste resten av sesongen, mens andre medier har skrevet at det kan være snakk om et halvt år på sidelinjen.

Enn så lenge er det imidlertid ikke bekreftet fra offisielt hold hvor lenge midtbanespilleren blir borte. De røde har likevel allerede hentet inn en ny midtbanespiller.

- Har alle kvaliteter
Jonjo Shelvey har vært utlånt til Blackpool i The Championship deler av denne sesongen og gjort sine saker bra. På 10 ligakamper har unggutten scoret seks mål.

Shelvey er i første rekke en offensiv midtbanespiller, men på grunn av skaden til mer defensive Lucas ønsker altså Merseyside-klubben flere alternativer på midten.

Nyheten kommer som et slag for Blackpool-sjef Ian Holloway, som hadde håpet å få beholde Shelvey lenge. Manageren er ikke i tvil om at 19-åringen kan bli en stjerne.

- Det er synd at han må tilbake, for Liverpool spiller eksepsjonelt bra om dagen og jeg håpet det skulle gi en mulighet for at vi kunne beholde Jonjo ut sesongen, sier han til Blackpool Gazette.

- Jonjo er en fantastisk ung mann som har alle de kvalitetene som skal til for å lykkes. Det er ingen tvil om at han kommer til å bli en topp, topp fotballspiller, skryter Holloway.

- Har blitt bedre
Shelvey ble hentet til Liverpool fra Charlton i 2010, men gikk i høst på lån til Blackpool for å få mer førstelagserfaring.

- Han er allerede i en storklubb og han har hjulpet oss på veien tilbake til Premier League. Jeg synes han har blitt en bedre spiller på den korte tiden han har vært her, sier manageren.

- Fansen her elsker å se ham spille og han var allerede blitt en stor favoritt. Jonjo er engelsk og de gir oss engelskmenn håp om at vi i framtiden i det minste kan ha et halvbra landslag.

Liverpool punget ut 1,7 millioner pund da klubben hentet Shelvey. Holloway håper nå at 19-åringen vil få sjanser av de rødes manager, Kenny Dalglish.

- Jeg håper han får spille. Når klubber betaler så mye for en så ung gutt, hender det ofte at de kommer langt bak i rekken og etter hvert blir glemt, avslutter den karismatiske treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag