- Hangeland på blokka til Redknapp

Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

Men også tre tidligere Arsenal-spillere er Tottenham-aktuelle.

11.08.10 12:09

Tottenhams hadde en stor sesong i fjor, tross mye skadeproblemer. Skal suksessen gjentas er nok London-laget avhengig av å spjelke et hanglende forsvar.

Jonathan Woodgate har vært skadet nesten et år, og stopperkollega Ledley King kan bare regne med å spille én gang i uka med sitt kronisk kranglete kne.

Redknapp er med andre ord på utkikk etter en stabilt god stopper som tåler mange kamper. Og ut av hatten har i hvert fall engelsk presse nå trukket Fulhams Brede Hangeland.

Tippetipps: Vi spiller mot Norge på tippekupongen

Lite sannsynlig
Overgangen er dog ikke den mest sannsynlige i verden. Hangeland har uttrykt at han er svært fornøyd i Fulham etter at Mark Hughes tok over, og Fulham selger neppe sin forsvarsklippe spesielt billig.

Arsenal har tidligere nektet å kjøpe Hangeland for de 120 millionene Fulham krever.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Snuser på Arsenal-trio
Og førstevalget til Redknapp skal nå ifølge Daily Mail være tidligere Arsenal-kaptein William Gallas (33), som ikke fikk fornyet kontrakten sin av Arsène Wenger etter sist sesong. Gallas har i franske medier sagt at han helst blir i England, men snubletråden for Redknapp er franskmannens lønnskrav på 800.000 kroner i uka, samt en toårskontrakt.

Det vil sprenge Tottenhams lønnstak. Luka Modric som er den best betalte spilleren i Tottenham tjener rundt 650.000 kroner i uka.

Også to andre tidligere Arsenal-spillere blir nevnt som mulige nykommere på White Hart Lane. Den hviterussiske midtbanespilleren Alexander Hleb, som nå har kontrakt med Barcelona, og Manchester Citys Adebayor er begge koblet til Tottenham.

Skulle de overgangene virkeliggjøres vil det nok sette ymse følelser i sving i Nord-London.

Er du enig? Sjekk Nettavisens Premier League-tips.
Analysen: Tottenham gjenskaper ikke fjoråret

Viktige kamper
Tottenham møter Manchester City hjemme på White Hart Lane i serieåpningen lørdag, og møter i løpet av august også sveitsiske Young Boys i play off-kamp for å bli inntatt i den eksklusive klubben som heter gruppespillet i Champions League.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.