*Nettavisen* Sport.

- Hangeland sliter med skade

Foto: AFP/SCANPIX

Gode nyheter for Didier Drogba og Chelsea.

27.12.09 20:52

Brede Hangeland har vært en klippe for et imponerende Fulham-lag denne sesongen, og den norske landslagskapteinen har vært på banen i samtlige 18 kamper for londonlaget i ligaen denne høsten.

Nå ser det imidlertid ut til at han kan gå glipp av en skikkelig storkamp. Mandag gjester Fulham londonrival Chelsea på Stamford Bridge, men det kan bli uten Hangeland i forsvar.

Nordmannen pådro seg nemlig en kneskade under oppvarmingen til lørdagens kamp mot Tottenham, og til tross for at han fullførte den, er han usikker til møtet med topplaget.

Det er The Daily Mail som melder at Hangeland er usikker til oppgjøret.

Samme avis spår for øvrig at Bjørn Helge Riise vil være tilbake i troppen til Fulham mot Chelsea mandag. Nordmannen satt ikke engang på benken mot Spurs 2. juledag.

I utgangspunktet ville Chelsea ha vært hardt rammet av at flere sentrale spillere hadde reist til Afrika-mesterskapet til kampen mot Fulham, men ifølge The Guardian har manager Carlo Ancelotti fått til en avtale med Elfenbenskysten og Nigeria om at spillere som Didier Drogba, John Obi Mikel og Salomon Kalou får spille byderbyet.

Blåtrøyene må likevel klare seg uten José Bosingwa, Nicolas Anelka, og Michael Essien som alle er skadet. I tillegg må Florent Malouda sone karantene for det røde kortet han pådro seg i lørdagens 0-0-kamp borte mot Birmingham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag