RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hansen er en avansert saftblander

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Ivar Hoff er ikke i tvil om hvem som er sjefen i Rosenborg. - Nils Arne Eggen. Per Joar Hansen er en avansert saftblander og kjegleflytter, mener fotballeksperten.

Per Joar Hansen står oppført som Rosenborgs offisielle hovedtrener denne sesongen. Men den kjøper ikke Ivar Hoff. For TV 2s fotballekspert er det kun én sjef i Rosenborg.

Legenden Nils Arne Eggen.

- Hansen avansert saftblander
- Det blir bare tull å si at noen andre er sjefen i Rosenborg. Per Joar Hansen blir bare en avansert saftblander og kjegleflytter i forhold til ham, sier den frittalende fotballeksperten Ivar Hoff til TV 2 Nettavisen.

Under gårdagens treningskamp mot Sparta Praha i Maspalomas, ledet Per Joar Hansen Rosenborg fra trenerbenken første halvdel av kampen. Nils Arne Eggen satt trygt plassert på tribunen.

Men Eggen gikk til benken på stillingen 0-1, trønderne snudde kampen til 3-2-seier og Harald Martin Brattbakk scoret.

Pastorfølelse
- Jeg får sånn pastor-følelse av Nils Arne Eggen. Litt sånn Åge Samuelsen. Bare Nils Arne sier «mor'n du», så hopper omtrent hele Norge, sier Ivar Hoff - full av beundring av Eggens prestasjoner fra trenerbenken.

- Eggen er bare en fantastisk trener. Bare sammenlign hans resultater med Åge Hareide eller Trond Sollied. Journalister og fotballinteresserte glemmer fort hva han har gjort tidligere. Men se på hva Eggen har gjort med Rosenborg tidligere, sier Ivar Hoff.

Han er ikke i tvil ett sekund om at Rosenborg blir seriemester i Tippeligaen i 2005-sesongen. Selv om trønderne har et aldrende forsvar.

- Rosenborg kan stille to startoppstillinger der den ene tar gull, og den andre hadde blitt blant de syv beste. Vålerenga og Brann har styrket laget, men det er Rosenborg som har stallen, mener Hoff.

- Glem visittkortet
Rosenborg har denne sesongen fire personer i sitt trenerteam. Per Joar Hansen er hovedtrener. Rune Skarsfjord er assistent, mens Bjørn Hansen og Nils Arne Eggen skal opptre som «konsulenter».

- Hva som står på visittkortet til Eggen, har ingen betydning. Det er Nils Arne som er sjefen. Alle som ser TV-bildene fra Maspalomas skjønner jo det. Det er fint med et stort støtteapperat, men resten blir bare saftblandere og kjegleflyttere, fastlår Ivar Hoff.

Rosenborg møter Feyenoord i sin andre treningskamp i Maspalomas tirsdag kveld. Kampen sendes direkte på Viasat Sport kl. 18.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere