*Nettavisen* Sport.

- Håper all uflaksen er oppbrukt

Hodeskader, blind vold, innbrudd og giftermål var ingrediensene i Tor Trondsens begivenhetsrike fjorår. Nå er han tilbake på banen.

05.01.05 13:18

Fredrikstads kaptein fikk bare snaue tre timers spill i Tippeligaen i fjor. Nå er han imidlertid tilbake.

- Jeg spilte mot Sparta like før jul. Det fikk bære eller briste, men gikk over all forventning - selv om jeg tråkket over etter 35 minutter. Men det er jo ingenting, sier 28-åringen til TV 2 Nettavisen.

Alt skjedde
At det å tråkke over er betydningsløst, er lett å forstå hvis man ser tilbake på Trondsens år i 2004:

  • Han pådro seg flere stygge smeller i hodet, og måtte blant annet ha nattevakt etter én av smellene - for å være sikker på at han ikke sovnet inn.
  • Han ble utsatt for blind vold, og bitt i øret av en beruset mann.
  • Han ble frastjålet mobiltelefonen sin under et innbrudd i Fredrikstads garderobe.
  • Han ble frastjålet sykkelen sin.
  • Han giftet seg

- Jeg måtte nesten bare flire av all uflaksen til slutt, men giftermålet veide opp for alt det andre, sier han videre.

Vil ha et rolig år
- Men jeg håper at jeg har brukt opp all uflaksen, og at jeg får et smertefritt år. Samtidig har alt som har skjedd gjort meg mer glad i det jeg har. Det viktigste for meg var å bli frisk. Nå er jeg glad for hver trening jeg kan være på. Dette er et bonusår for meg, fortsetter han.

Selv om Trondsen deltar for fullt på alle treningene, sliter han fortsatt litt med det psykiske. Målet er likevel å være et reellt alternativ til de andre midtstopperne når sesongen starter i april.

- Før skulle jeg vinne ballen koste hva det koste ville. Nå prøver jeg å være smartere, og det er ikke verdens undergang hvis jeg ikke vinner ballen, sier Trondsen.

- Og selv om Bora Zivkovic og Raio Piiroja er kommet til klubben, og er to knallgode midtstoppere, så må et godt fotballag ha en bred stall. Det kommer alltid skader og karantener, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.