RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper du ikke bare har det i munnen

Sist oppdatert:
Rangers-spiss Steven Thompson går til frontalangrep på John Arne Riise i skotsk media.

Ifølge avisen Daily Mail setter Steven Thompson den norske Liverpool-stjernen kraftig på plass.

Det er Riises utsagn om at morgendagens kamp på Hampden blir en krig med sparking, slåssing og taklinger som fikk «Thommo» til å reagere.

Tar det på banen
- Jeg skjønner ikke hva han snakker om. Alle landskamper spilles med høyt tempo og taklinger skjer hele tiden. Det å være fysisk er en styrke i seg selv.

- Vi skal la spillet vårt tale for seg, så jeg håper at han er like tøff på banen som han er i munnen, sa den skotske spissen.

I tillegg til den verbale sklitaklingen av Riise, kjempet Thompson i følge avisen en verbal duell Braveheart verdig, mot de tilreisende norske journalistene.

Ukjente
Da han ble spurt om hva han synes om at knapt noen i Norge har hørt om spillerne i Berti Vogts tropp, svarte skotten selvsikkert:

- Spiller ingen rolle for meg, for jeg kjenner bare til et par av de norske spillerne selv. Nordmennene er ikke så gode som Nederland, Tyskland eller Spania og vi klarte gode resultater mot dem. Vi må ta disse hånlige bemerkningene og snu dem til vår fordel, jeg ser ingen grunn til at Skottland ikke skal vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere