RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper jeg får bli

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Birmingham er klare for nedrykk. Nå håper manager Steve Bruce at han får beholde jobben.

BIRMINGHAM - NEWCASTLE 0-0: Birmingham har hatt en tøff sesong, og hadde to poeng opp til trygg grunn før sesongens siste hjemmekamp.

Men Portmouth har vært i strålende slag den siste tiden, og klarte også å vinne borte mot Wigan. Dermed trengte Birmingham et mål på slutten for å ha noe som helst håp om å berge plassen, uavgjort var ikke nok.

Men målet kom aldri, uten at det kan være noen overraskelse. Laget har bare scoret 28 mål denne sesongen, og spydspiss Emile Heskey har notert seg for magre fire mål på 33 kamper.

Hjemmelaget var riktignok best i store deler av oppgjøret mot Newcastle, men på den siste tredelen av banen knøt det seg igjen. Manglende fantasi og gjennombruddskraft stoppet mange angrep, og de sjansene som kom brente Mikael Forssell.

I bortelagets mål sto nemlig Shay Given, som ble kåret til årets keeper av spillerne selv.

Skuffet Bruce vil bli
Da hjalp det lite at Birmingham-spillerne kjempet som løver for å berge plassen.

En skuffet manager Steve Bruce måtte innse at laget tar følge med Sunderland ned. Også West Bromwich er klare for nedrykk etter at Portsmouth vant sin kamp.

Nå ønsker Bruce at klubben skal returnere til Premier League så fort som mulig, og han ønsker sterkt å få fortsette i jobben.

- Det er en stor jobb, og jeg håper jeg får muligheten til å ta den, sa Bruce etterpå, ifølge Sportinglife.

- Men vi må gjøre alt vi kan for å beholde stammen i laget om vi ønsker å rykke rett opp igjen, innså en skuffet manager.

Michael Owen var tilbake på banen for Newcastle, noe som i hvert fall må ha gledet Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson på en dag Wayne Rooney ble skadet. Owen spilte den siste halvtimen for bortelaget.

Men etterpå var ikke alt rosenrødt for Owen.

- Da han kom inn etterpå, var han litt bekymret. Han var ikke hundre prosent fornøyd, innrømte Newcastles midlertidige boss Glenn Roeder etterpå, ifølge BBC.

Owen skal ha fortsatt ha kjent smerter i foten, og VM er bare seks uker unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere