RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper jeg finner fram

Foto: Martin Busk (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Arnar Førsund stoler ikke på egne orienteringsevner når han reiser på prøvespill i England neste uke.

VALLHALL (Nettavisen): Arnar Førsund ledet det norske laget til andreplass i Bosman-turneringen i Vallhall fredag. Etter en spennende finale som endte 2-2, dro Finland det lengste strået i straffesparkkonkurransen. Nå venter prøvespill i Sheffield United for den tidligere Vålerenga-spilleren.

- Det blir spennende. Jeg skal gjøre mitt beste, så får jeg heller si at de ville ha meg, og jeg takket nei hvis det ikke blir kontrakt, fleiper Førsund.

Finner ikke fram alene
Strindheimtalentene, Erik Tønne og Kristoffer Lie Løkberg, signerte nylig for Championship-klubben. Nå håper Førsund å slå følge med de to ungguttene til Bramall Lane.

- Jeg tror de skal ta samme fly som meg på mandag. Jeg håper i alle fall det. Jeg må jo bytte tog og sånn. Jeg finner aldri i verden fram alene, sier Førsund.

Skulle det ikke bli kontrakt med Championship-klubben, satser forsvarsspilleren på at andre klubber kommer på banen i løpet av neste uke.

- Jeg hadde ikke dratt om jeg ikke trodde på kontrakt, men det finnes også andre muligheter, sier 24-åringen.

Variabelt nivå
Tippeligaklubbene virket noe lunkne i sin interesse for Bosman-spillerne i Vallhall fredag. Adeccoligatrenerne på sin side var langt mer positive.

- Nivået er variabelt, men det er absolutt spillere her vi kunne tenke oss å ta en nærmere titt på, sier Ranheim-trener, Aasmund Bjørkan.

Løv-Ham mistet nylig Alexander Solli til Vålerenga. Bergensklubbens trener, Arne Sandstø, var på plass i Vallhall for å lete etter erstattere.

- Vi trenger en erstatter for Alexander, i tillegg er vi ute etter en midtstopper, sier Sandstø.

Den tidligere Odd-treneren vil ikke ut med navn, men innrømmer langt på vei at han fant det han lette etter fredag.

- Jeg er har sett en meget spennende midtstopper her i dag. Han kan være aktuell for Løv-Ham sier, Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere